ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ Ο ΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Φιλική ισοπαλία για τις δύο ομάδες την Κυριακή το απόγευμα (04/10) στους Αρμένους, κάτω από αφόρητη ζέστη. (1-1). Έχασε πολλά γκολ ο Πόρος και ισοφαρίστηκε στο τέλος από τον μαχητικό Άρη Ρεθύμνου. Οι Ποριανοί που είχαν δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο 20λεπτο και πολύ μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν στο 48′ με τρομερή συνεργασία Μεταξάκη, Πήλιου, Πατσαρούχα και τελείωμα με όμορφη κίνηση και σουτ του τελευταίου που… άνοιξε λογαριασμό στα επίσημα φιλικά. Ακολούθησε η δημιουργία αρκετών κλασικών ευκαιριών για τους “μπλε” που δεν τελείωσαν το παιχνίδι και το… πλήρωσαν στο φινάλε. Από εξαιρετική κάθετη του Ματαραγκάσι ο Γαβαλάς με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ωραίο τέρμα για τους τυπικά γηπεδούχους που έδειξαν μαχητικό πνεύμα και προσπάθησαν στην κόντρα να δημιουργήσουν κινδύνους.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Πόρο. Φάουλ Φραγκουλάκη από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Πατσαρούχα, στην καρδιά της άμυνας του Άρη Ρεθύμνου, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών κι έφυγε κόρνερ.

5′ Ο Πατσαρούχας έστρωσε στον Φραγκουλάκη που σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

6′ Νέο σουτ του Τριχάκη για τον Πόρο έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

8′ Ωραία προσπάθεια και σέντρα Πήλιου από δεξιά, γυριστό σουτ του Πατσαρουχα στην κίνηση έξω.

11′ Κόρνερ Πήλιου από δεξιά, ο προωθημένος στο δεύτερο δοκάρι Δουλγεράκης αμαρκάριστος σούταρε δυνατά, η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Χνάρη.

18′ Απειλεί ξανά ο Πόρος. Ο Μεταξάκης πίεσε ψηλά, “έκλεψε”, πάσαρε στον Πατσαρουχα που από πλάγια δεξιά σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Χνάρη.

-Άρχισε να ισορροπεί μετά το πολύ δυνατό πρώτο 20λεπτο του Πόρου ο Άρης Ρεθύμνου.

-Η απίστευτη ζεστή έχει ξεκάθαρα επηρεάσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

-Ημίχρονο στους Αρμένους, Άρης Ρεθύμνου-Πόρος 0-0.

48′ Ο Πόρος ανοίγει το σκορ. Τρομερή συνεργασία Μεταξάκη, Πήλιου, Πατσαρούχα, ο Μεταξάκης γύρισε από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι, ο Πήλιος “σέρβιρε” στον Πατσαρούχα που με ωραία κίνηση και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χνάρη (0-1).

49′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο. Ο Πατσαρούχας “σέρβιρε” δεξιά μέσα στην περιοχή στον Πήλιο που σούταρε έξω από το αριστερό δοκάρι του Χνάρη.

56′ Ο Λαζίδης “έκλεψε” έξω από την περιοχή του Πόρου και σούταρε απελπιστικά έξω.

59′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο. Ο Μεταξάκης βρήκε καταπληκτικά μέσα στην περιοχή του Άρη Ρεθύμνου τον Τριχάκη που πλάσαρρ στην κίνηση, έπεσε και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χνάρης.

62′ Τρομερή ευκαιρία για τον Πόρο. Τρομερή βαθιά μπαλιά ακριβείας του Φραγκουλάκη δεξιά για τον Σκουλά, γύρισμα του τελευταίου στο δεύτερο δοκάρι στον αφύλακτο Καστελλιανάκη που πλάσαρε, απέκρουσε εκπληκτικά ενστικτωδώς ο Χνάρης.

68′ Καλή στιγμή για τον Άρη Ρεθύμνου. Σέντρα Ματαραγκάσι από δεξιά, κεφαλιά Μανωλακάκη μπλόκαρε ο Μήτρου.

69′ Ο Μεταξάκης μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Άρη Ρεθύμνου και πλάσαρε διαγώνια, η μπάλα “έφυγε” λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χνάρη.

74′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο. Γύρισμα Μεταξάκη από αριστερά στον Καστελλιανάκη που απέφυγε και τον τερματοφύλακα Χνάρη αλλά πλάσαρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

75′ Καλό σουτ του Βαρούχα έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παναγιώτου.

77′ Καλό σουτ του Αριστεινίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, μπλόκαρε σταθερά ο Χνάρης.

85′ Ο Άρης Ρεθύμνου ισοφαρίζει. Ασίστ με εξαιρετική κάθετη του Ματαραγκάσι δεξιά μέσα στην περιοχή στον Γαβαλά που πλάσαρε ψύχραιμα τον Παναγιώτου. Πολύ όμορφο γκολ για τους τυπικά γηπεδούχους (1-1).

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ): Χνάρης, Αντουράκης (67′ Λαγουβάρδος), Νικηφόρος (90′ Πρότσκα), Παπαδάκης (46′ Γαβαλάς), Μεταξάκης (67′ Μαργκίνι), Ανδρουλάκης (67′ Βαρούχας), Μανωλακάκης, Περήφανος (67′ Σωπασής, 80′ λ.τ. Έντισον), Σοφουλάι, Λαζίδης (90′ Μπαγκάκης) Ματαραγκάσι.

ΠΟΡΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ): Μήτρου (70′ Παναγιώτου) Σκουλάς (70′ Φραγκιαδάκης), Τσουκαλάς (90′ Παγωνάκης), Πλαϊτάκης (57′ Σηφάκης), Δουλγεράκης (63′ Πολυχρονάκης), Τριανταφυλλίδης (48′ Τσακάνι), Φραγκουλάκης (79′ Μαγάκης),
Τριχάκης (Αριστεινίδης), Πήλιος (57′ Σταυρακάκης), Μεταξάκης (79′ Χρηστάκης), Πατσαρούχας (50′ Καστελλιανάκης).

Spread the love