Ελέω εκλογών της ΕΠΟ ο Πλατανιάς στην Γ΄ Εθνική

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Περνάει του Πλατανιά που «γουστάρει» να παίξει στη Γ΄ Εθνική, ανατρέποντας τα πάντα και φυσικά την κλήρωση και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που αντί στις 11 θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου, covid-19 θέλοντας βέβαια.
Η Χανιώτικη ομάδα αποφάσισε να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και φυσικά θα συμμετέχει στον όμιλο της Κρήτης, που από 15 ομάδες θα πάει στις 16. Η απόφαση αυτή της ΕΠΟ φέρνει ανατροπές στο σχεδιασμό των ομάδων που είχαν βλέψεις για άνοδο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την ΕΠΟ, η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων αλλά και της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ είναι να αγωνιστεί ο Πλατανιάς, όπως και ο Πανιώνιος στην Γ’ Εθνική και όχι στο τοπικό.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει στις 8 Οκτωβρίου και θα επικυρώσει την παρουσία Πλατανιά και Πανιωνίου στην Γ’ Εθνική.

Ωστόσο, δεν έστεκε νομικά αναφορικά με τον Πλατανιά να πάρει τη θέση του «ρεπό» στο πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί και πάμε για νέα κλήρωση. Δηλαδή το πρόγραμμα που υπάρχει δεν θα ισχύσει και θα βγει καινούργιο, αλλά μετατίθεται και η πρεμιέρα κατά μία εβδομάδα!

Spread the love