Διαφωνεί κάθετα και ο Μ. Φωτάκης με την αλλαγή της «Ασπίδας»

Πυρ και μανία με τους «νεοφώτιστους – επαγγελματίες – ομιλήτες» όπως τους ονομάζει στην ανάρτησή του, για την αλλαγή του σήματος της ομάδας του ΟΦΗ.
Ο επί σειρά ετών νομικός εκπρόσωπος του ΟΦΗ, Μανώλης Φωτάκης, που πραγματικά στάθηκε δίπλα στην ομάδα σε δύσκολους καιρούς και την εκπροσώπησε σε πραγματικά επικίνδυνες δικαστικές υποθέσεις, τοποθετήθηκε ενάντια σε όποια προσπάθεια για αλλαγή σήματος.
Ο κύριος Μανώλης Φωτάκης τόνισε πως και ο ίδιος είχε προβληματιστεί όταν συνέταξε το νέο καταστατικό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ωστόσο ποτέ δεν θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορική ασπίδα, ή το όνομα της ομάδας.
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
Ήμουν ο συντάκτης του καταστατικού της νέας “ΠΑΕ ΟΦΗ 1925”, πολύ με είχε προβληματίσει τότε το θέμα της επωνυμίας. Όμως σύντομα καταλήξαμε ότι δεν μπορούμε να αποστούμε ενός τόσο ισχυρού Σήματος, παρά να προσθέσουμε μόνο το χρόνο ίδρυσης του ιστορικού σωματείου. Βέβαια υπήρχαν κατά την εκκαθάριση και νομικά θέματα που έθεταν εν αμφιβόλω κάθε εγχείρημα για την αλλαγή του σήματος. Σε κάθε περίπτωση η επωνυμία συμπεριελάμβανε το ιστορικό έτος ίδρυσης του Σωματείου μας και την ΑΣΠΙΔΑ. Χαρακτηριστικά που μας έκαναν όλους υπερήφανους και γι’ αυτό έσπευσα ο ίδιος προσωπικά στο Υπουργείο Εμπορίου για να κατοχυρώσω το σήμα μας. Σήμερα αλλάζουν όλα?? Θα έλεγα ναι, ΜΟΝΟ, αν η αλλαγή συνδεόταν με οικονομική ή γηπεδικής αναγέννηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Σε διαφορετική περίπτωση “άνθρακας ο θησαυρός” και κατά την άποψή μου κάθε επικοινωνιακό τρυκ θα ξεφουσκώσει γρήγορα…… Σύντομα όμως θα επανέλθω δριμύτερος….. Αρκετά μας έβαλαν τα γυαλιά οι νεοφώτιστοι – επαγγελματίες – ομιλήτες… (?)

Spread the love