Βρέτζος: Εχθρική προς το σωματείο η άνευ άδειας συζήτηση για μεταγραφή

«Όποιος άλλος έχει ενεργήσει αντίθετα με τις εντολές της διοίκησης έχει τελειώσει από την ομάδα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας

Σαφής προειδοποίηση, προς ποδοσφαιριστές και γονείς για τυχόν συζητήσεις χωρίς της συγκατάθεση της ομάδας για μεταγραφή ποδοσφαιριστή

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συναινέσει για την αποχώρηση κάποιου παίκτη, ενώ προειδοποίησε όσους έχουν σκοπό να ενεργήσουν αντίθετα με τις εντολές της διοίκησης.

Αναλυτικά: «Επειδή πολλά διαβάζω και ακούω σχετικά με δανεισμούς και γενικά μετακινήσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον Εργοτέλη (Γ.Σ. ή Νέοι), ξεκαθαρίζω ότι δεν έχουμε συναινέσει ακόμα για τη μεταγραφή, ελεύθερη ή με δανεισμό, κανενός παίκτη.

Θα παραχωρήσουμε πολλά παιδιά, κυρίως ως δανεικούς, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψουν δριμύτερα στον Εργοτέλη. Θα είναι καλό και γι’ αυτά και για τον Σύλλογο. Ταυτόχρονα, θέλουμε να βοηθήσουμε τα σωματεία της πόλης, του νομού και γενικά του νησιού, σ’ όποια κατηγορία κι αν αγωνίζονται (είτε Γ’ Εθνική είτε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ).

Αλλά αυτό θα γίνει μέσα στο 2ο μισό του Αυγούστου με τρόπο σωστό, οργανωμένο και δίκαιο. Θα ληφθεί υπόψη φυσικά η θέληση των παιδιών, αλλά και οι ανάγκες του Συλλόγου. Έχουν γίνει βέβαια κάποιες συζητήσεις κι είμαστε κοντά να καταλήξουμε σε κάποιες περιπτώσεις, όμως τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό.

Όποιος βιάζεται να μεταγράψει παίκτη που ανήκει στον Εργοτέλη, είτε είναι παράγοντας του Συλλόγου ή άλλης ομάδας, είτε προπονητής, είτε γονέας, είτε ο ίδιος ο παίκτης, το μόνο που θα καταφέρει είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στο παιδί και στον εαυτό του…

Υ.Γ.: Έχουμε δώσει σχετικές ρητές εντολές γι’ αυτό το θέμα, το οποίο χειρίζεται επιτροπή με επικεφαλής τον Μιχάλη Σκεπάρνη στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Όποιος άλλος έχει ενεργήσει αντίθετα με τις εντολές της διοίκησης έχει τελειώσει από τον Εργοτέλη…».

Spread the love