Ασταμάτητος ο ΟΦΗ πήρε το «τρίποντο» με 3-2 από τον Άρη

Ο ΟΦΗ «εξαργύρωσε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «διπλό» επί του Βόλου, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Στην επανέναρξη της Super League η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική της έδρας της, επικράτησε 3-2 του Άρη σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Οι Κρήτες έχοντας κάνει ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν 2-0, με το πέναλτι του Γιουνγκ στο 21′, την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 57′, αλλά ο Μορόν με πέναλτι στο 68΄ μείωσε σε 2-1. Στο 82′ ο Σαλσέδο φάνηκε να καθαρίζει το ματς για τους γηπεδούχους (3-2), αλλά με νέο πέναλτι, ο Μορόν διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 88′.

Με τη δεύτερη σερί νίκη του ο ΟΦΗ ξεπέρασε στη βαθμολογία τον σημερινό του αντίπαλο, τον οποίο παράλληλα υποχρέωσε στην πρώτη εφετινή του ήττα. Το γκολ-πέναλτι του Μορόν στο 68′ απλά μείωσε προσωρινά το σκορ!

Κοντά στο 3-3 έφτασε ο Άρης στο 90’+4 με τον Σαμόρα να κάνει την προβολή, ωστόσο, ο Χριστογεώργος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

Διαιτησία: Α. Σιδηρόπουλος, Βοηθοί: Κωσταράς, Κολλιάκος, 4ος: Κατοίκος, VAR: Ζαμπαλάς

Κίτρινες: Νους, Μπαΐνοβιτς, Αποστολάκης – Νταρίντα, Μορόν

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Αποστολάκης (78′ Κουτενάκης), Μπαΐνοβιτς, Νους (73′ Σαλσέδο), Φούντας (73′ Μπάκιτς), Σενγκέλια (90’+1 Ριέρα), Γιουνγκ (90΄+1 Καραχάλιος)

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο (74′ Βέλεθ), Μοντόγια, Σιφουέντες (89′ Σαμόρα), Νταρίντα (65′ Μόντσου), Σίστο (65′ Φετφατζίδης), Γκαρθία, Ντιαντί (46′ Σαβέριο), Μορόν

Spread the love