Έβαλε δύσκολα ο Λεβαδειακός του Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό

Επί 96 λεπτά ο Παναθηναϊκός «φλέρταρε» με μία δεύτερη σερί (κι οδυνηρή) «γκέλα» στο ΟΑΚΑ, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα απ’ τον Αστέρα με 1-0 και ο καλοστημένος από τον Νίκο Παπαδόπουλο  Λεβαδειακός,  κρατούσε το 0-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η «λύτρωση» για τους «πράσινους» ήρθε στο 90’+6 από τον «φευγάτο» Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος έκανε με κοντινό πλασέ το 1-0 και χάρισε στον Παναθηναϊκό την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Πολύ κακή κι αναιμική εικόνα των «πράσινων» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, που σώθηκαν χάρις στην επιμονή τους ως το φινάλε, αποφεύγοντας νέα απώλεια βαθμών.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)

Κίτρινες: 37’ Μπακασέτας – 45’+1’ Κωστή, 89’ Μπάλτσι

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μαξ (71’ Μλαντένοβιτς), Μαξίμοβιτς, Τσέριν (76’ Αράο), Μπακασέτας (59’ Σπόραρ), Πελίστρι (59’ Τετέ), Μαντσίνι (60’ Τζούριτσιτς), Γερεμέγεφ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Κάσσος, Παπαδόπουλος, Τσάπρας, Βήχος, Κωστή (60’ Λαμαράνα), Πλέγας (77’ Μεχία), Μπάλτσι, Πεντρόσο (77’ Ρόμο), Γιαννιώτας (82’ λ.τρ. Γιοκέ), Όζμπολτ (60’ Συμελίδης).

Spread the love