Το τοπικό lockdown φέρνει ανακατωσούρα στα τοπικά πρωταθλήματα.

Κλείσιμο επιχειρήσεων, προσωρινή απόλυση προσωπικού, τέλος στις προπονήσεις πάνω από 9 ατόμων (8+1) και φυσικά «Όσοι πρόλαβαν τον Κύριο είδαν» αφού απαγορεύτηκαν από την ΕΠΣΗ και τα φιλικά παιχνίδια. Τα πρωταθλήματα πάνε για «καλά Χριστούγεννα» και οι ομάδες που πρόλαβαν να κάνουν τις ακριβές μεταγραφές θα αναγκαστούν να ξαναβάλουν το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη για να ανταποκριθούν.
Και όλα αυτά μέσα στην ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης μας:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ (31/8/2020 19:34)
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ συνεδρίασε σήμερα, μετά και τις ανακοινώσεις για τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου (από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου).

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι προπονήσεις επιτρέπονται σε γκρουπ με μέγιστο αριθμό εννέα ατόμων. Σε κάθε αθλητική εγκατάσταση πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά) και δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών. Δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων και μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή, η έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων μετατίθεται για το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Επίσης οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στο δήμο Μαλεβιζίου, μετατίθενται για το τέλος Σεπτεμβρίου και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Spread the love