Επιτέλους σοβαρευτήκαμε…

#Για πρώτη φορά από το καλοκαίρι από τότε που οι «Επιχειρηματίες» ανέλαβαν τις τύχες του ποδοσφαιρικού ΟΦΗ, άρχισαν να εμπνέουν εμπιστοσύνη και να γεμίζουν τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα, (όχι τους αυλικούς) ότι το “RESTART” θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα.
Με την πρόσληψη του έμπειρου πλέον Νίκου Νιόμπλια, αυτομάτως σταματάει το, το πάρε αυτόν θα βοηθήσει διώξε αυτόν κ.λ.π. Θα σταματήσει η χρησιμοποιήσει φθαρμένων εργαλείων, γιατί η φιλοσοφία του συνθήματος των «9» δεν νομίζω να είναι , κερδίζουμε την άνοδο φέτος και «ας πάει να κουρευτούνε του χρόνου».
Ο ΟΦΗ θα πρέπει να κερδίσει την άνοδο φέτος, (εξ άλλου το έχουμε επισημάνει, με καφενεία ομάδες παίζει), και συνάμα θα πρέπει δημιουργηθεί ομάδα που θα πάρει την άνοδο και του χρόνου.
Η Β΄ Εθνική, είναι μια δύσκολη και ακριβή κατηγορία. Δεν μπορεί να πέσεις στην παγίδα των 20 μεταγραφών και την νέα σεζόν.
Εντάξει, φέτος το τα «ΚΑΠΗ» θα μπορέσουν να βοηθήσουν σε κάποια εντός έδρας ματς, αλλά μη μου πείτε ότι στην Β΄ Εθνική η ομάδα διεκδικήσει πρωτάθλημα με Κώτσιο, Κιάσσο κ.λ.π.
Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι, η πρώτη κίνηση του Νιόμπλια να πάρει κοντά του τον Κολιτσιδάκη ήταν πολύ έξυπνη, αφού αυτός είναι γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στα αποδυτήρια και έχει την εμπειρία της κατηγορίας.

Spread the love