Επέστρεψε μόνη και ωραία στη κορυφή η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αδυνατούσε να βρει τον τρόπο να διασπάσει την αμυντική γραμμή «μαζινό» του Πλατανιά. Μέχρι που ο Μάρκο Λιβάγια με μια καθαρά προσωπική ενέργεια πέρασε από την… κοιλιά τους αμυντικούς και με τελείωμα πολύ σπουδαίου φορ, άνοιξε το σκορ στο 39΄.
Εγιναν όλα πιο απλά για την Ενωση, που τελικά επικράτησε με 3-0 στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μετά από απουσία 24 ωρών. Ο Κροάτης πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (39΄,49΄), ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπακασέτας (63΄).
Ικανοποιημένοι αποχώρησαν από το γήπεδο οι περίπου 10.000 φίλαθλοι που συνεισέφεραν απόψε σε ιερό σκοπό, καθώς τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν προς ενίσχυση των πληγέντων της δυτικής Αττικής.
Βέβαια, υπήρξαν πολλοί που αγόρασαν εισιτήριο χωρίς να βρεθούν σήμερα στο ΟΑΚΑ. Συνολικά διατέθηκαν 20.586 και τα χρήματα που θα διατεθούν για τον σκοπό είναι 114.345 ευρώ.
Διαιτητής: Τζοβάρας (Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας)
Κίτρινες: Πατράλης, Ουές
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ*): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (46? Λαμπρόπουλος), Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας (76΄ Κονέ), Λόπες, Λιβάγια (71΄ Γιακουμάκης)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κοκκάλας, Ουές, Στάμου, Καρυπίδης, Ντιακαμονά, Βάντερσον, Αγγελόπουλος, Ντεβέσα (82΄ Στανσάβλιεβιτς), Δημούτσος, Πατράλης (64΄ Παπανικολάου), Ενσικουλού (67΄ Μπούντνικ)

Spread the love