“ΜΑΤ” και geme over του Γιάννη Πετράκη στον Δέλα!!!

Όπως το είχε σχεδιάσει ο Γιάννης Πετράκης πήγε το πρώτο ημίχρονο. Γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην έβαλε, αλλά αμυντικά ήταν σχεδόν άριστος με αποτέλεσμα να εξουδετερώσει πλήρως τον Ατρόμητο.
Οι γηπεδούχοι μπορεί να μπήκαν με διάθεση στα πρώτα λεπτά κι εκεί να έκαναν επί της ουσίας μία καλή φάση με τον Ναπολεόνι, όμως, αυτό ήταν ό,τι είχαν να επιδείξουν σε όλο το 45λεπτο μαζί με δύο ακίνδυνα σουτ των Μπρίτο και Ούμπιντες.
Ναι μεν ήταν ανώτεροι οι Περιστεριώτες, όμως, ο ΠΑΣ πάγωνε τον ρυθμό και δεν τους άφηνε πολλές επιλογές. Ο Ούμπιντες δεν έβρισκε χώρο και χρόνο για να κάνει ό,τι ήθελε, Ναπολεόνι και Παπαδόπουλος ήταν καλά κλεισμένοι κι έτσι ο Περιστερίδης περνούσε ένα εύκολο απόγευμα.
Όσο για τους Γιαννιώτες, αν αμυντικά έπαιρναν άριστα, επιθετικά ήταν κάτω από τη βάση. Δυσκολεύονταν να κάνουν ακόμη και τελικές. Ο Μανιάς δεν ήταν εύκολο να πάρει την μπάλα, ο Ίλιτς ήταν σε κακή μέρα, ενώ και οι Ακόστα και Λίλα δεν επιχειρούσαν κάποια προσπάθεια.
Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Ατρόμητος είχε την μπάλα αλλά δεν ήξερε τι να κάνει με αυτή. Έβγαλε δύο τελικές με τον Περιστερίδη, αλλά κλασική ευκαιρία δεν μπορούσε να κάνει.
Οι Περιστεριώτες έπαιζαν συνεχώς παράλληλο ποδόσφαιρο σε μία προσπάθεια να βρουν χώρους. Ωστόσο, ο ΠΑΣ έκλεινε πολύ καλά κάθε διάδρομο και φαινόταν ότι αν κάποια στιγμή κλέψει με καλές προϋποθέσεις την μπάλα, τότε οι γηπεδούχοι θα έχουν πρόβλημα.
Τελικά στο 72′ έγινε το λάθος, ο Μανιάς έφυγε μόνος του και δεν συγχώρησε. Μπορεί έως τότε οι Γιαννιώτες να ήταν εντελώς ακίνδυνοι, όμως, τους αρκούσε μία φάση για να πάρουν το προβάδισμα και να αγχώσουν ακόμα περισσότερο τον Ατρόμητο.
Οι παίκτες του Δέλλα αυτομάτως ανέβηκαν κι άλλο κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρίτο στο 78′. Τα τελευταία λεπτά ήταν ένας μονόλογος των Περιστεριωτών. Τα κενά που άφηναν όμως ήταν πολλά και ο ΠΑΣ το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας στο 89′ με τον Τσουκαλά το 0-2. Εκεί τελείωσαν όλα με τους Γιαννιώτες να παίρνουν μία σημαντική νίκη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σελίμος (Λακωνίας), βοηθοί οι Γεωργιάδης (Κοζάνης) και Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), ενώ τέταρτος ο Τίκας (Καρδίτσας).
Κίτρινες: 13′ Κεϊτά, 15′ Λαζαρίδης – 55′ Λίλα, 68′ Στρούνα, 80′ Ναδάλες
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές (63′ Γροντής), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά (71′ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (84′ Μπαστακός), Ουσέρο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς, Λίλα (69′ Στρούνα), Ακόστα, Ίλιτς (81′ Κοζορώνης), Μανιάς.

Spread the love