Ιδανική πρεμιέρα ο ΑΟ Τυμπακίου με “χατ – τρικ” του Γ. Παπαδάκη 4-1 τον αξιόμαχο Ανθεστίωνα

Ιδανική πρεμιέρα έκανε ο ΑΟ Τυμπακίου πετυχαίνοντας ευρεία σε σκορ νίκη με 4-1 επί του αξιόμαχου Ανθεστιωνα.
Για τον ΑΟ Τυμπακίου ο Γ. Παπαδάκης σημείωσε χατ τρικ, ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Φραγκιαδουλακης.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν θετικά στοιχεία στην πρεμιέρα, καθώς είχαν πάθος δύναμη δημιουργικότητα και ευστοχία στην τελική προσπάθεια.
Από την άλλη πλευρά, παρά την ήττα τους οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά, έχοντας δύο τρεις πολύ καλές φάσεις τις οποίες εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Στην συνέχεια βρέθηκαν πίσω στο σκορ για να καταφέρουν στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσουν στην ισοφάριση.
Από το σημείο αυτό και μετά ο ΑΟΤ έδειξε την δυναμική του αφού αντέδρασε άμεσα πήρε ξανά το προβάδισμα και στη συνέχεια επέβαλε τον Ρυθμό του, κυριάρχησε και κατάφερε σημειώνοντας αλλά δύο γκολ να φτάσει σε μια άνετη νίκη, μπαίνοντας με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα.

Από τον ΑΟΤ ξεχώρισαν οι Γ. Παπαδάκης, ο γκολκίπερ Ζαφείρης καθώς δήλωσε παρόν οπότε χρειάστηκε, Φραγκιαδουλάκης και Ζήσης.
Καλύτεροι από τον Ανθεστίωνα οι Τρουλάκης, Νοδαράκης και Στρατάκης.

Πολύ καλή η διαιτησία των Πατεμτζη, Βισκαδουρου Α και Μάτσα.

Οι Συνθέσεις των ομάδων
ΑΟΤ (Στέλιος Ανωγεινάκης): Ζαφείρης Δ., Μπριλάκης, Παπαδάκης Σ., Χαλκιαδάκης, Κουρουθιανάκης(47΄ Σκατζάκης), Φραγκιαδουλάκης, Παραθύρας, Ζαφείρης Α., Ζήσης(88 Ματσαγκάς) Παπαδάκης Γ., Μιχελακάκης(55΄ Τριάντης), Δρίτσας(88΄ Παπαδάκης Γ.)
Ανθεστίων (Λεωνίδας Τιτιοιχελάκης): Μπεκιάι, Καπαρουνάκης, Γιούντα, Μακρογιαννάκης, Βαρδής, Σταυρακάκης, Τσιαντής(50΄ Πισινάκης), Στρατάκης, Τρουλάκης, Νοδαράκης, Κελαράκης(45΄ Χριστοφοράκης)

Spread the love