Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Τιτομιχελάκη

Χωρίς πολλά λόγια, ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης επέστρεψε στην ομάδα που αυτός έκτισε πριν από δυο χρόνια και φαίνεται σαν να μην έλλειψε μια μέρα, αφού ήδη εργάζεται ώστε ο Ανθεστίωνας να είναι ετοιμοπόλεμος τη νέα σεζόν που προμηνύεται άκρως δύσκολη.
Ο έμπειρος τεχνικός με την ανάληψη των καθηκόντων του και σε συνεργασία με τη διοίκηση, σχεδιάζουν τον “Ανθεστίωνα του μέλλοντος” με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της πεδιάδος.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός προπονητής έδειξε το δρόμο που θα ακολουθήσει στο σχεδιασμό της ομάδας του: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ξανά σε μια ιστορική ομάδα, τον Ανθεστίων, που τα προηγούμενα χρόνια είχα υπηρετήσει ξανά ως προπονητής.
Η προσέγγιση της νέας διοίκησης στο πρόσωπο μου με νέες ιδέες, οργάνωση σε συγκεκριμένο project, και φιλοσοφία που ταυτίζεται απόλυτα με εμένα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου να δεχτώ την πρόταση συνεργασίας και τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη.
Με σκληρή δουλειά στη καθημερινότητα, αξιοποιώντας το τοπικό στοιχείο της ευρύτερης περιοχής, την ακαδημία του συλλόγου και νέα φιλόδοξα παιδιά, θα δημιουργήσουμε μια νεανική, μαχητική και ανταγωνιστική ομάδα, που θα εκπροσωπεί επάξια το Θραψανό στο νέο πρωτάθλημα».

Spread the love