Βαθμό εν μέσω (μαϊμού) διαμαρτυριών η Λάρισα στο Ηράκλειο (highlights)

Τα περιθώρια στένεψαν ακόμη περισσότερο για τον ΟΦΗ, που δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του απέναντι στην ΑΕΛ, έμεινε στο 0-0 με τη θεσσαλική ομάδα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 23ης ημέρας και συμπλήρωσε επτά αγώνες χωρίς νίκη, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά χωρίς να κάνουν κλασική φάση για γκολ, ενώ διαμαρτυρήθηκαν στο 12ο λεπτό σε πέσιμο του Βαζ στην περιοχή, ύστερα από μαρκάρισμα του Νούνιτς. Στο 6΄ η κεφαλιά του Σόουζα πέρασε άουτ, στο 8΄ αδύναμο σουτ του Ποτουρίδη μάζεψε ο Κρίστινσον, ενώ στο 44΄ ο Σόουζα τελείωσε άσχημα τη φάση κι έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να μπλοκάρει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, όταν στο 47ο λεπτό ο Νέιρα με ατομική προσπάθεια έδωσε στον Σακόρ, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκοΐκοβιτς έβαλε το σώμα στην πορεία της μπάλας και γλίτωσε την ομάδα του από πιθανή παραβίαση της εστίας της. Προϊόντος του χρόνου το άγχος κατέβαλε τους γηπεδούχους, που μπορεί να εξακολουθούσαν να έχουν τον έλεγχο αλλά πλέον λειτουργούσαν σπασμωδικά.

Παρόλα αυτά οι Κρήτες είχαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 88΄, όταν η μπάλα έφτασε στον Πάρσον, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει από τη μικρή περιοχή τον Κρίστινσον, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση κρατώντας το βαθμό για τους «βυσσινί».

Το παιχνίδι σφύριξε ο διαιτητής Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών και βοηθοί του ήταν ο Κωνστάντιος από τον Σύνδεσμο Ευβοίας και ο Φίλος του Συνδέσμου Βοιωτίας. 4Ος της αναμέτρησης ήταν ο Κάτοικος από τον Σύνδεσμο Αθηνών.

Κίτρινες: 64΄ Νέϊρα, 84΄ Κοροβέσης – 58΄ Ζίβκοβιτς, 78΄ Μπέρτος, 79΄ Λεοζίνιο

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Βέρα): Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστος (77΄ Ναμπί), Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (46΄ Πάρσον), Βαζ (71΄ Γιακουμάκης), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα, Φερέιρα, Ποτουρίδης.
ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (90΄+2 Γρομιτσάρης), Μόρας, Λεοζίνιο (79΄ Γιακιμόβσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοϊκοβιτς (61΄ λ. τρ. Σεσέροβιτς), Αντονι.

Οι «βυσσινί» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με τον ΟΦΗ και τα εξέφρασαν ήδη από την ώρα του ματς
Τη συνήθη τακτική της με ανακοινώσεις και την ώρα του αγώνα συνέχισε και την Κυριακή (3/3) η ΑΕΛ.
Οι «βυσσινί» εξέδωσαν απανωτές ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για τη διαιτησία την ώρα που το ματς με τον ΟΦΗ είναι σε εξέλιξη, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

«Κύριε Περέιρα, κύριε Γραμμένε, κύριε Δέδε…
Μπορείτε να μας πείτε τι φάουλ είναι αυτό που δίνει στο 26ο λεπτό ο Ευαγγέλου εις βάρος μας ένα μέτρο έξω από την περιοχή, χωρίς κανείς να ακουμπήσει τον παίκτη του ΟΦΗ;», ξεκίνησαν και συνέχισαν με νέο «χτύπημα».
«Τι είναι αυτά που κάνει ο Ευαγγέλου;
Ένα φάουλ υπέρ μας θα σφυρίξει;», ανέφερε η δεύτερη.
Η ΑΕΛ δεν έμεινε, όμως, εκεί και επέστρεψε στο β΄ημίχρονο σε πιο αυστηρό τόνο.

«Ρε καθάρματα τι είναι αυτά που κάνετε;
Πως είναι δυνατόν να μην δίνετε αυτό το φάουλ υπερ του Λεοζίνιο και πως γίνεται να δίνεις φάουλ στον Κοροβέση;
Πως είναι δυνατόν να μην δίνεις το φάουλ στον Ντέλετιτς και να μας βάζετε στην περιοχή συνέχεια;
Που το πάτε;

Ελπίζουμε να μη δούμε κανένα μαιμού πέναλτι πάλι…», έλεγε η τρίτη και δεν έμειναν εκεί.

«Αντί να δώσεις κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΟΦΗ που δεν τον αφήνει να χτυπήσει το φάουλ, δίνεις κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στον Ζίφκοβιτς;

Που το πας;», σημειώνουν οι «βυσσινί» στην τέταρτη.

Spread the love