Ισοπαλία (1-1) στο χωράφι της Λάρισας… (highlights)

Χωρίς νικητή έληξε η πρώτη σημερινή αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League, καθώς ΑΕΛ και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον Νούνιτς, ενώ η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Αλμέιδα στο 21΄. Το αποτέλεσμα αυτό δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η μεν ΑΕΛ χρειαζόταν το «τρίποντο» για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, η δε Ξάνθη ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και κατάφερε να «ανοίξει το σκορ» στο 8ο λεπτό, όταν ο Φατιόν έπιασε το σουτ, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε, αλλά ο Νούνιτς πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Από την πλευρά της, η Ξάνθη ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 21΄, όταν ο Μπαριέντος εκτέλεσε φάουλ και ο Αλμέιδα με γυριστή κεφαλιά «κρέμασε» τον Κρίστινσον για το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο υπόλοιπο του α΄ μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα και στο 59΄ «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ, όταν ο Νούνιτς βγήκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Ξάνθης. Οι Θεσσαλοί συνέχισαν τις προσπάθειες να «παραβιάσουν» την εστία των φιλοξενούμενων, ωστόσο δεν ήταν ουσιαστικοί στην εκτέλεση κι έτσι το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Κίτρινες: Καρανίκας, Γκόλιας, Φατιόν – Αλμέιδα, Σαρπόνγκ, Ντε Αμορίμ, Κοβάτσεβιτς
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (83΄ Νούσιος), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβφσκι (54΄ Στέφαν Ζίβκοβιτς), Γκόλιας, Ζίζιτς, Σικάβκα (46΄ Σεσέροβιτς), Καρανίκας, Νούνιτς, Φατιόν.
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Μπαριέντος (76΄ Σιλά), Αλμέιδα, Σαρπόνγκ (57΄ Ντε Αμορίμ), Καμαρά, Κοβάτσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Φάκης (64΄ Μελιόπουλος), Λισγάρας, Κασάδο

Spread the love