Το «τρένο» συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία του… (Нighlights)

Ούτε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε και η βροχή σταμάτησαν το… πράσινο «τρένο» ώστε να φτάσει στην πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες εφέτος στην Super League. Οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη, αν και βρέθηκαν στο 23ο λεπτό πίσω στο σκορ, κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά και να φτάσουν στη νίκη με 2-1 επί του «Άγιαξ της Ηπείρου» στο ΟΑΚΑ. Τα τέρματα του Παναθηναϊκού, σημείωσαν οι Χατζηγιοβάνης (43`) και Μακέντα (59`), ενώ ο ΠΑΣ είχε προηγηθεί προσωρινά με τον Κρίζμαν στο 23`.

Ο μονόλογος του Παναθηναϊκού, μεταφράστηκε σε γκολ για τον… ΠΑΣ. Κόντρα στην ροή του αγώνα, η ομάδα των Ιωαννίνων, έχοντας… φόρα από τις τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό. Ο Κρίζμαν, κατάφερε να βγει νικητής στις κόντρες και τις καραμπόλες με τους Μαυρομμάτη, Ινσούα και Διούδη και με γυριστό σουτ από τη μικρή περιοχή, όντας πεσμένος στον χορτάρι, άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 33`, ο διαιτητής Τζήλος ακύρωσε ως φάουλ το γκολ του Κουρμπέλη, όμως η υπεροχή του Παναθηναϊκού ήταν συντριπτική και το γκολ της ισοφάρισης δεν άργησε να έρθει. Από τη σέντρα του Κουλιμπαλί από δεξιά, ο Τζημόπουλος «έχασε» τον Χατζηγιοβάνη κι εκείνος με κεφαλιά-ψαράκι έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 43ολεπτό.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε ένα λεπτό, πριν συμπληρωθεί αγώνας μιας ώρας. Στο 59`, κι ενώ στο εννέα λεπτά νωρίτερα ο Διούδης είχε απομακρύνει με επιτυχία την κεφαλιά του Σκόνδρα, ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του. Από τη σέντρα του Κουλιμπαλί από τα δεξιά, ο Μακέντα πλάσαρε πάνω στην κίνηση, παραβιάζοντας την εστία του Βελλίδη (2-1). Το σκορ ήταν εύθραυστο, κάτι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Πετράκη. Όμως στις λιγοστές φορές που βρέθηκαν στην επίθεση, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με τον Διούδη να δίνει λύσεις όποτε χρειάστηκε.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες κάρτες: Κουρμπέλης – Κρίζμαν

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα (77` Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (74` Καμπετσής), Μπουζούκης (65` Στάικος), Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Νικόλιας, Μπατίστ (58` Αθανασιάδης), Μιχαήλ, Λιλα, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Σκόνδρας (70` Κούζικ), Κρίζμαν, Βιντάλ (77` Μυστακίδης).

Spread the love