Όταν «ψοφά»… Ξέσπασε στον Ηρακλή ο Παναθηναϊκός

Η ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή δεν επηρέασε αγωνιστικά το «τριφύλλι», που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κι έφτασε πολύ άνετα στη νίκη με την οποία μείωσε στο -5 από την 2η ΑΕΚ που παίζει αύριο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Την πιο ευρεία νίκη του λοιπόν στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός, με 4-0 επί του Ηρακλή, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League. Από δύο γκολ για τους «πράσινους» σημείωσαν οι Μπεργκ (9΄, 68΄) και Μολέδο (27΄, 72΄).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάχος (Χίου), βοηθοί του οι Μεσσήνης (Αχαΐας) και Κουράκης (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος ο Φουκάκης (Ηρακλείου).
Κίτρινες: 3′ Εβανγκελίστα, 35′ Λουντ, 45′ Νάνο, 77′ Κουτρουμπής – 13′ Μπουκουβάλας, 16′ Καρασαλίδης, 45’+1 Ιντζόγλου, 84′ Στάμου
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (81′ Μπουμάλ), Εβανγκελίστα (65′ Αμπέντ), Λέτο, Μπεργκ (74′ Μαμούτε).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς (81′ Ζαμπάζης), Ιντζόγλου (71′ Στάμου), Κυριακίδης, Λεοζίνιο, Τσιλιανίδης (46′ Μπουλούτ), Μοντέιρο, Βέλλιος.

Spread the love