Όταν το θέλει κερδίζει… Ο Εργοτέλης

Μια πολύτιμη νίκη το απόγευμα της Κυριακής (3/2) ο Εργοτέλης καθώς ξεπέρασε εντός έδρας με 2-0 το εμπόδιο της Δόξας Δράμας, για τη 15η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 23 βαθμούς και προσπέρασαν την αντίπαλό τους στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους ωστόσο οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και με δύο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο πήραν τους τρεις βαθμούς.
Ο Εργοτέλης ήταν πιο κεφάτος στο πρώτο εικοσάλεπτο έχοντας τρεις καλές στιγμές με τους Έφορντ (2′), Μπουρσέλη (5′) και Ιατρούδη (10′), με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στις ευκαιρίες με τον Κρητικό (22′, 25′). Μετά το μισάωρο οι «κιτρινόμαυροι» πήραν ξανά τα ηνία προσπαθώντας να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα χωρίς, ωστόσο, κάποιο αποτέλεσμα.
Το δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το παιχνίδι με τις δυο ομάδες να θέλουν διακαώς το τρίποντο με αποτέλεσμα αυτό, να αποκτήσει έναν τρελό ρυθμό, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες ωστόσο οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 73′. Πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Ροβίθης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Έφορντ και εκτέλεσε μέσα από την περιοχή τον Μένκα για το 1-0. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμερικανός επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει από καλή θέση τον γκολκίπερ των «μαυραετών» ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Διαιτητής ήταν ο Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Καραθανάση (Ανατολικής Αττικής) και Τριαντάφυλλο (Κορινθίας). Τέταρτος ήταν ο Κολυτάς (Λασιθίου).
Κίτρινες: 85′ Ροβίθης – 60′ Πατράλης, 83′ Πεταυράκης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοιλιάρας (70′ Προβυδάκης), Οικονόμου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουρσέλης (82′ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Κουατένγκ (68′ Ροβίθης), Ιατρούδης, Έφορντ.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης (86′ Σουμά), Ανδρέου, Κρητικός, Σιώπης, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Μάρτινς (66′ Λεμονής), Μπαϊκαρά (76′ Αυγενικού), Δούμτσιος.

Spread the love