Όταν η «πόρνη» έχει τα κέφια της !!! (highlights)

Σε ένα συναρπαστικότατο παιχνίδι Ατρόμητος και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 για την 1η αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση στο Περιστέρι τα είχε όλα: Δύο γκολ, χαμένο πέναλτι και τρία δοκάρια! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18′ με τον Νάτσο, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Μιλοσάβλιεβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε το πέναλτι του Ούμπιδες. Την εσχάτη των ποινών την έδειξε ο διαιτητής, μετά από την χρήση του VAR. Δύο δοκάρια είχε ο Ατρόμητος με τους Βέλλιο (44′) και Ούμπιδες (60′), ενώ η ΑΕΛ στο 27′ είχε δοκάρι με τον Μόρα.

Διαιτητής ήταν ο Φωτιάς (Πέλλας), με βοηθούς τους Παπαδάκη (Ηρακλείου) και Κωνστάντιο (Ευβοίας). Τέταρτος ήταν ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).
Κίτρινες: 84′ Νταβιώτης, 90+7′ Ούμπιντες – 38′ Καρανίκας, 52′: Νούνιτς, 57′ Σετσέροβιτς, 58′ Μιχαήλ, 90′ Μπάλλας
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι (46′ λ.τρ. Θεοδωράκης), Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (71′ Ουγκράι), Μάντσον, Ρόσα (67′ Νταβιώτης), Ούμπιντες, Μανούσος, Βέλλιος.
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Ζίφκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (82′ Φιλίποβιτς), Φατιόν, Σετσέροβιτς (90+4′ Μπέρτος), Μπούστος (71′ Μπάλλας), Νούνιτς.

 

 

Spread the love