Όταν έμεινε με «10» ήρθε η κατάρρευση της Χερσονήσου

Καλό ήταν το παιχνίδι στο γήπεδο της Χερσονήσου ανάμεσα την τοπική ομάδα και τους γείτονες της Ελιάς τον Ρωμανό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 της ΕΠΣΗ.
Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά το άγχος του πρωτάρη δεν τους επέτρεψε να προηγηθούν.
Στην επανάληψη ήρθε η αποβολή και η κατάρρευση της ομάδας του Άγγελου Βαρδάκη. Συγκεκριμένα στο 54΄ ο Σιλά είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια με την ομάδα του Ρωμανού να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή και να πετύχει τρία τέρματα μέσα σε δέκα λεπτά. Στο 71΄με τον Παχάκη, στο 75΄με τον Ανυφαντάκη και στο 82΄με τον Σεραφιμίδη.
Καλή ήταν η διαιτησία του Μάριου Βισκαδούρου Και των βοηθών Μιχάλη Παπαδάκη,
Αλέξανδρου Ζαφείρη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Χερσόνησος(Άγγελος Βαρδάκης): Ψαρουλάκης, Συντιχάκης, Μουρατλλάρι (81΄Χατζηνικολάκης), Καλεμάκης, Μουντράκης, Γκούρο, Φρόκου, Χιλά, Κονσίου, Καπετανάκης (84΄Τουρνάκης), Κοζορώνης (67΄Περβολαράκης Γ.).
Ρωμανός (Αλκιβιάδης Πλουσής): Χωματάς, Κορτσινίδης, Ανυφαντάκης, Κουκάκης (55΄Μαυρίδης), Παχάκης (77΄Χριστοφής), Χαλιλάι, Γιακουμάκης (77΄Μεντουδάκης), Μανιαδής (61΄Μανουσάκης), Σεραφειμίδης, Δουζένης (55′ Γιαλιτάκης), Μεμοτσέλα.

Spread the love