Όλα «0» στη Θεσσαλονίκη (highlights)

Χωρίς γκολ (0-0) έληξε η αναμέτρηση της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, με τον γηπεδούχο Δικέφαλο να είναι ο χαμένος της αναμέτρησης, αφού η καινούργια απώλεια βαθμών τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την προνομιούχο δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Καλύτερα ξεκίνησε τον αγώνα ο Παναθηναϊκός, “αποκαλύπτοντας” τις αδυναμίες των γηπεδούχων στην μεσαία γραμμή. Οι Θεσσαλονικείς, με το άλλοθι των σημαντικών απουσιών στον χώρο αυτό, δεν έδειξαν την απαιτούμενη διάθεση και χωρίς ενέργεια κινήθηκαν με χαμηλές στροφές. Οι φιλοξενούμενοι με καλύτερο ρυθμό και πιο οργανωμένοι πήραν πρωτοβουλίες και στο πρώτο τέταρτο πλησίασαν στην εστία του Πασχαλάκη δυο φορές κι έχασαν ισάριθμες ευκαιρίες.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σλοβένος Σκόμινα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πραπρότνικ και Βούκαν. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Μανούχος του Συνδέσμου Αργολίδας και βοηθός ο Φωτόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών.
Κίτρινες: 35′ Eλ Καντουρί, 60′ Μπίσεσβαρ – 7′ Σένκεφελντ, 74′ Ανουάρ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ροντρίγκο (81′ Μάτος), Ελ Καντουρί (81′ Τσιγγάρας), Μαουρίσιο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (62′ Στοχ), Τζόλης (62′ Λημνιός), Άκπομ (73′ Σβιντέρσκι).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης (81′ Μπεκ), Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Αλεξανδρόπουλος (81′ Κολοβός), Ανουάρ, Μπουζούκης (79′ Περέα), Χατζηθεοδωρίδης, Μακέντα (81′ Σερπέζης), Καμπετσής (65′ Χατζηγιοβάνης).

Spread the love