Όλα τα ωραία του τοπικού…

***Σε αυτόν τον κουρασμένο (όπως τον αποκαλούν κάποιοι) και χωρίς ιδιαίτερες ικανότητες, ο πρόεδρος αναθέτει μια από τις πιο δύσκολες αποστολές για τα σημερινά δεδομένα , την αναδιάρθρωση και τον σχηματισμό των κατηγοριών. Το αποτέλεσμα θα το δείτε στη συνέχεια, μου πρόσθεσαν…
Για ποιόν κτυπάει η καμπάνα, ξέρει κανείς σας;
***Αποχώρησαν οι, Μόντι Χαλιλάι και ο Αντώνης Λαδιανός από τον Ζαρό.
Παρακαλώ ο τελευταίος να «σφαλίξει» την πόρτα…
***Νταουσιάνης: «Ο Μοχός θα πρωταγωνιστήσει στην Α2 ΕΠΣΗ». Αποχωρεί από τον Εθνικό ο Ντάγκινης – Επαφές με Μοχό!
Ανανεώνεται συνεχώς η ομάδα του Γιώργου Ποντίκαλη.
***”‘Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Φεύγω από την οικογένεια μου τον ΠΑΟΚ σαν φίλος. Μόνο ωραία πράγματα μπορώ να θυμάμαι αυτά τα τρία χρόνια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας-πατέρα μου Κώστα Μπουμάκη. ”
Α! Ρε Τάκαρε τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε…
***Εκπέμπουν SOS ο ΑΟΤ, η Γόρτυς, ο Ζαρός, το Μεταξοχώρι, δύσκολα και για τη Μινωική αφού έχει ναυαγήσει οριστικά η συνεργασία με τον γιατρό!
Στο τέλος, όπως έλεγα από πέρυσι, θα πρέπει να ανεβάσουν όλη την Α2 για να φτιάξουν Α1 κατηγορία…
***«Μετά την παραίτηση του προέδρου μας Ανωγειανάκη Μανώλη συστάθηκε προσωρινή επιτροπή με παλιούς παίκτες. Το υπόλοιπο Δ.Σ με επικεφαλής τον Κοκολάκη Νίκο πάμε για εκλογές. Ευχαριστούμε τον απερχόμενο πρόεδρό μας για όσα προσέφερε τα 2 χρόνια στην ομάδα μας. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος». Πρώτη απόφαση της επιτροπής ήταν να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον προπονητή τους Μιχάλη Λεονταράκη.
Ο βήχας και το love story δεν κρύβονται με τίποτα, λένε στο χωριό μου
***Στην προεδρία του Συνδέσμου προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου παραμένει ο Κώστας Πετράκης, μετά τις εκλογές που έγιναν στην Γ.Σ. το βράδυ της Δευτέρας στο Λίντο.
Κωστή μου πες αλεύρι… Έμαθα ότι κάποιος έβαλε ντεντέκτιβ και σε γυρεύει. Ονόματα δε λέμε αλλά…
*** Αποχώρησε από την Προεδρία της Γόρτυνας ο Σαβουϊδάκης. Έλεγε ο Αείμνηστος Χάρυ Κλυν… Τι σου είναι ρε παιδάκι μου ο Έλληνας, όλο φεύγει απλά για να ξαναγυρίσει, έτσι, για να ξαναφύγει!
Ρε σεις λέτε να φύγει φέτος πραγματικά; Μπά δε νομίζω…
Ο Μανώλης Καουκάκης δεν θα συνεχίσει στη Δαμάστα και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό έκανε τον δικό του απολογισμό…
Άλλος ένας που όλο φεύγει και πάντα ξαναγυρίζει στη Γόρτυνα

Spread the love