Όλα τα ωραία του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι μια «Φαρσοκωμωδία»

«Φαρσοκωμωδία» σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ, καθώς τρία μέλη του Δ.Σ. της ΟΔΠΕ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Ηλίας Καραμάνης, ο γραμματέας Γιώργος Σπανέας και ο ταμίας Γιώργος Καρκοβύρης, ζήτησαν να παραστούν στη διαδικασία ορισμού των διαιτητών για τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής στη Super League. Αιτιολογώντας την απόφασή τους οι τρεις άνδρες, τους οποίους η ΕΠΟ κατηγορεί για «εισβολή», ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει κενό εξουσίας στην Ομοσπονδία και πως η οργανωμένη διαιτησία, πλέον, εκφράζεται από τους ίδιους.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας δεν συναίνεσαν στο αίτημα και ειδοποίησαν την ασφάλεια της ΕΠΟ, για να υπάρξουν αντεγκλήσεις μεταξύ των security και των τριών παραγόντων της ΟΔΠΕ, με εκατέρωθεν «φιλοφρονήσεις». Κάποια στιγμή στα γραφεία της Ομοσπονδίας έφτασε περιπολικό, που πάντως περιορίστηκε σε συστάσεις καθώς κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν θέλησε να προβεί σε μήνυση.

Τα μέλη της ΟΔΠΕ ζήτησαν να μιλήσουν με τον Παυσανία Παπανικολάου (εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ), ο οποίος δεν τους δέχτηκε, με τον Γιώργο Σπανέα να ισχυρίζεται ότι εκείνοι δεν θέλησαν να τον δουν και ακολούθως ο Ηλίας Καραμάνης αποχώρησε και μετέβη στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για να εκφράσει παράπονα και να καταγγείλει ότι με εντολή του μέλους της ΚΕΔ, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, οι άνθρωποι ασφαλείας τους εκδίωξαν από τα γραφεία.

Για το θέμα τοποθετήθηκε επίσημα η Ομοσπονδία, η οποία προέβη σε σοβαρότατες καταγγελίες για όσα έγιναν, χαρακτήρισε τον τρόπο δράσης των τριών ανδρών «ύπουλο και εμφανώς προσχεδιασμένο, αφού είχαν ήδη ενημερώσει και εκπροσώπους ΜΜΕ για την ενέργειά τους» και υποστήριξε ότι οι άνδρες ασφαλείας ήταν εξαιρετικά ευγενικοί στη συμπεριφορά τους.
Παράλληλα, η ΕΠΟ κατήγγειλε απειλές των στελεχών της ΟΔΠΕ προς τους security («σε λίγο καιρό θα ψάχνεις για δουλειά», «είμαι στη Συγγρού και θα σε γ?, έχω γραφείο τελετών και έχω ένα κασόνι να σε περιμένει»), τις οποίες χαρακτηρίζει μαφιόζικες και ιταμές και προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον Καραμάνη, Σπανέα και Καρκοβύρη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Spread the love