Όλα τα ωραία από το τοπικό μας

-Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τη Δαμάστα με φιλικό και τουρνουά Παλαιμάχων
Φάε κόσμε!!!

-Στα θετικά της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση από τον κ. Χαλκιαδάκη πολλών πιτσιρικάδων από την ακαδημία της ομάδας μας που άφησαν πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα.
Προς τα πού πέφτει αυτή η Ακαδημία ξέρει κανείς σας;

-Ξεκινούν τα βάσανα για την Τύλισο! Το Σάββατο 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Τυλίσου, η οποία στο φετινό πρωτάθλημα όπως είναι γνωστό κατόπιν εντολής του προέδρου της θα αγωνιστεί στη Β΄ κατηγορία.
Αυτά παθαίνει πρόεδρε όποιος διαθέτει «βασανιστή» προπονητή

-Βαγγέλης Δημαράκης: «Βελτιωνόμαστε μετά από κάθε φιλικό και ευελπιστούμε στο καλύτερο». Η δήλωση του τερματοφύλακα της Δαμάστας Βαγγέλη Δημαράκη στο επίσημο κανάλι Damasta FC TV μετά το ισόπαλο φιλικό 0-0 με…
Ε! ρε ξύλο που έχει να πέσει… Εκεί προς το Μαλεβύζι μεριά!!!

-Κ. Στεφανής: “Με έπεισε το έντονο ενδιαφέρον του Χατζησεβαστού”
Ο Κώστας Στεφανής αποκάλυψε ότι μεγάλο ρόλο για να πει το ΝΑΙ έπαιξε η επιθυμία του Γιάννη Χατζησεβαστού να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας, καθώς δίνει το βάρος στο να εξελίξει παίκτες.
Τώρα, αν όντως είναι ο έτσι ο χρόνος θα δείξει!!!

-Δεν ξέρω τελικά αν η Δαμάστα έγινε μεγάλη, που κάνει κάποιους υπερήφανους που ένα δικό τους παιδί θα φορέσει τη φανέλα της ή είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός μας «την δόξα πολύ μίσησαν, το χρήμα ουδείς» (το αλλάξαμε λίγο για την περίπτωση μας) και από τούτο έχει πολύ ο πρόεδρος…
« Ο Γιώργος Πεταλάκης θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Δαμάστα, γεγονός που κάνει ιδιαίτερα περήφανους τους ανθρώπους της Παλιανής, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας».
Υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή. Να τον δουλεύουν όλοι μαζί!!!

-Από το Ζαρό το επόμενο
ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… Νέο ποδοσφαιρικό απόκτημα για την ομάδα μας, στην επιθετική γραμμή αυτή τη φορά. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Νικος Κοζορώνης (γεν. 1989) θα αγωνίζεται για τη επόμενη χρονιά με τα χρώματα του Α.Ο Ζαρού. Την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, πετυχαίνοντας 13 γκολ.
Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα, ευχόμαστε μια καλή, υγιή και παραγωγική χρονιά!!!!
Ρε παιδιά, εκεί στο Ζαρό μεριά, μήπως χρειάζεστε να πάρετε και κάνα έμπειρο να σας βοηθήσει;

Spread the love