Ω! Τι κόσμος θεέ μου!!!

Ο κόσμος ήταν πολύς, τόσος που θύμισε άλλες εποχές… Τρεις – πέντε χιλιάδες δεν θα έλεγα ότι έχει και μεγάλη σημασία. Κατά τη γνώμη μας, τη σημασία την είχε ο παλμός και το χειροκρότημα του κόσμου στην παρουσίαση της νέας ομάδας, αυτής που καλείται φέτος να αποδείξει ότι ο ΟΦΗ θα πρέπει να ξαναγίνει μόνιμος κάτοικος της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε δηλώσεις τους οι πρωταγωνιστές δήλωσαν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και την συμπαράσταση του κόσμου, ενώ κάποιοι νεοφερμένοι δεν κατάφεραν να κρύψουν την έκπληξη τους για την τόση μεγάλη παρουσία του κόσμου, ξεχνώντας ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Κάποιοι δε από αυτούς προχώρησαν σε και δηλώσεις όπως έκαναν ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ομάδας, Αλετράς και Καζανάκης
Παρακάτω σας παραθέτουμε τι είπαν μπροστά στις κάμερες οι Κοροβέσης, Κυριακίδης, Δεληγιαννίδης, Σωτηρίου και Πλατέλλας, αλλά και ο Ανέστης Νάστος, εκ μέρους των παλιών παικτών.

Μιλώντας σους δημοσιογράφους ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, αφού πρώτα δήλωσε ότι η ενίσχυση της ομάδας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ίσως γίνουν ακόμη 2-3 προσθήκες ανάλογα την προκήρυξη του πρωταθλήματος, αν δηλαδή θα πέφτουν 2-4 ομάδες στο τέλος της σεζόν.
Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καλή δουλειά που συντελείται στο Βαρδινογάννειο και ότι έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός στα τμήματα υποδομών κυρίως στις «Κ», όπως και έχουν προσληφθεί αξιόλογοι προπονητές. Επίσης, τόνισε την ανάγκη να γίνει άμεσα η στελέχωση των Ακαδημιών, ώστε η ομάδα να αρχίσει να παράγει και να μη χρειάζεται κάθε χρόνο να κάνει μεταγραφές.
Στο τέλος, αναφέρθηκε και στο στόχο της ομάδας που είναι να κερδίζει τους αγώνες της και να διεκδικήσει μια άνετη παραμονή.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιώργος Αλετράς, δήλωσε: “Δουλεύουμε με χαμηλούς τόνους και σοβαρότητα. Και στις μεταγραφές κοιτάζουμε όπως βλέπετε την ουσία. Μας ενδιαφέρει ένα οικογενειακό σύνολο με χημεία. Αυτό πιστεύω θα κάνει τη διαφορά. Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε με δουλειά. Αν συνεχίσουμε όπως σήμερα θα πάμε πολύ καλά. Το μεγάλο όπλο πρέπει να είναι η ομοιογένεια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για κάτι άλλο. Να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε καθημερινά”.

Τέλος, εκ μέρους της διοίκησης μίλησε και ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης, ο οποίος είναι και αρχιστράτηγος του κτισίματος του ΝΕΟΥ ΟΦΗ, που αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η ενίσχυση της ομάδας , τονίζοντας πως ό, τι έχει ζητήσει ο προπονητής το έχουμε αποκτήσει και ότι απομένουν 2-3 ακόμη προσθήκες παιχτών, και πως καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να ενσωματωθούν πριν η ομάδα αναχωρήσει για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.
Τελευταία, άφησε τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο της ομάδας, που όπως είπε είναι μοναδικός στην Ελλάδα και πιστεύει ότι με την βοήθειά του η ομάδα στο τέλος της χρονιάς θα επιτύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.
Από τη μεριά των νεοφερμένων μίλησαν οι:
Νίκος Κοροβέσης: “Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ, που είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ο ΟΦΗ επιστρέφει εκεί που ανήκει. Όλοι θα δώσουμε το 100%, θα παίξουμε για την φανέλα και για τον κόσμο, για αυτούς που αγαπούν την ομάδα και για τους εαυτούς μας. Ξέρω που έχω έρθει, γνωρίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήθελα πολύ να έρθω στον ΟΦΗ. Νιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, κάτι που φαίνεται και από το προπονητικό επιτελείο”.

Παύλος Κυριακίδης: “Μια νέα ομάδα για μένα, ένα νέο ξεκίνημα, όλα τα παιδιά να έχουμε υγεία. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα την προετοιμασία, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία και δυναμική, δεν είναι καινούρια ομάδα στην Super League. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να κάνουμε μια καλή χρονιά. Είναι σίγουρο ότι θα τα δώσω όλα, για το καλό της ομάδας. Όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο, μπορεί να με γνωρίζει ο προπονητής, να είχαμε μια επιτυχημένη συνεργασία στον Ηρακλή, ελπίζω να έχουμε και εδώ το ίδιο αποτέλεσμα”.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης: “Πιστεύω ότι στόχος μας δεν είναι μόνο να σωθεί η ομάδα αλλά να μπορέσουμε να κάνουμε και το κάτι παραπάνω. Είχα μια πρόταση και από το εξωτερικό, αλλά πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, που ήρθα εδώ. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στην ομάδα, τον έχουμε δει και στην Α’ εθνική αλλά και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Πιστεύω και φέτος να είναι δίπλα μας, να πετύχουμε τους στόχους μας. Έλειπε ο ΟΦΗ από την Super League, είναι μια ιστορική ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να παραμείνει για πολλά χρόνια στην κατηγορία”.

Βαγγέλης Πλατέλλας: “Σίγουρα είναι σημαντικό ότι ο ΟΦΗ επέστρεψε μετά από τόσο καιρό στην Super League. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, πιστεύω ότι θα τον έχουμε και θα καταφέρουμε τους στόχους μας. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα και μέσα από αυτήν να διακριθώ και εγώ. Σίγουρα ο ΟΦΗ θα έπρεπε να είναι εδώ και πολλά χρόνια στην Super League, εκεί ανήκει, πιστεύω να κάνω αυτό που μου λέει ο προπονητής μου, να βοηθήσω την ομάδα και εγώ να αξιοποιήσω ότι έχω κάνει τα τελευταία χρόνια”.

Δημήτρης Σωτηρίου: “Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που ανήκω στο ρόστερ του ΟΦΗ. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να έχουμε καλή προετοιμασία, μακριά από τραυματισμούς και κακοτυχίες. Θεωρώ ότι μέσα από την ομαδική και την ατομική βελτίωση μπορούμε να κάνουμε μια πορεία ανάλογη του μεγέθους και της ιστορίας της ομάδας”.

Ανέστης Νάστος: “Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία, άλλες συνθήκες και άλλο επίπεδο. Όλη η Κρήτη είναι χαρούμενη για την ομάδα. Θα δουλέψουμε στην προετοιμασία ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σημαντικό ότι ο προπονητής κράτησε τον κορμό της ομάδας και μαζί με τις προσθήκες πρέπει να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα. Όμως, ο οδηγός μας πρέπει να είναι αυτό που είχαμε πέρυσι, η “οικογένεια”’ , οι καλές σχέσεις μεταξύ μας, και σε εύκολες και σε δύσκολες στιγμές. Η χρονιά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει τραυματισμούς, να υπάρχει υγεία στο τιμ, σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες. Ο ΟΦΗ είναι μαθημένος στα προβλήματα, στις δυσκολίες, θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά θα έχει λιγότερα προβλήματα και θα κυλήσει πιο ομαλά από ότι η προηγούμενη”.

Spread the love