Ωραία «Κουλουράκια» στα Πηγάδια (Video)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ξάνθη και ΟΦΗ στα Πηγάδια, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς του οποίου το κύριο χαρακτηριστικό ήταν ο πολύ δυνατός αέρας

Ο δυνατός αέρας στα Πηγάδια ήταν ο… πρωταγωνιστής της «λευκής» ισοπαλίας της Ξάνθης με τον ΟΦΗ, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Υπήρξε μάλιστα φάση στο α΄ ημίχρονο, όπου βολέ του Ζίβκοβιτς κατέληξε σε κόρνερ!

Οι Κρήτες είχαν μεγάλη φάση στο 38΄ με την προβολή του Αραβίδη που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Φλίσκας, ενώ σε… ανάποδη φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 55΄, ο Αραβίδης έδιωξε προ της γραμμής την κεφαλιά του Φλίσκα. Οι «ακρίτες», με τον άνεμο να τους ευνοεί στο β΄ ημίχρονο, πίεσαν στο τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, παρότι ο Ράσταβατς «επιστράτευσε» και τον Γέντρισεκ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τζοβάρα (Φθιώτιδας), των βοηθών του Νικολαΐδη (Μακεδονίας), Πάτρα (Μακεδονίας) και του τέταρτου Κοτσάνη (Δράμας).

Κίτρινες: 30’ Κάστρο, 57’ Σουλεϊμάν, 81’ Μπαξεβανίδης – 54’ Μιχόγεβιτς, 83’ Κοροβέσης

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Θιμιάνης, Φλίσκας, Αλμέιδα, Ντε Λούκας, Μελιόπουλος (58’ Κοβάσεβιτς), Ντουρίτσκοβιτς, Σουλεϊμάν (75’ Γέντρισεκ), Κίκε Μπουλά (65’ Σαρπόνγκ), Κάστρο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Μπολάκης, Κοροβέσης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Μεγιάδο (62’ Παπαστεργιανός), Σασί, Ντίνας (84’ Πλατέλλας), Νέιρα, Αραβίδης (70’ Βουό).

Spread the love