Χωρίς αρκετούς «βασικούς» η αποστολή του ΟΦΗ!

Ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον και φιλάθλους είναι το σημερινό, στο οποίο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό που επίσης θα παίξει με πολλές απουσίες, στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play offs.
Με τη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή που θα αγωνισθεί στο αποψινό παιχνίδι (9:15), στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι τραυματίες Σωτηρίου, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Φερέιρα, Μίγγος και ο φευγάτος Μάνος και οι τιμωρημένοι Νέιρα, Φιγκεϊρέντο.
Την αποστολή απαρτίζουν οι: Γουάλι, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέντο, Ζοάο Βίκτορ, Βαφέας, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Βαζ, Στάικος, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπολάκης, Μπράουν, Περδίκης, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης

Στο χειρουργείο ο Σωτηρίου!
Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό ότι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Σωτηρίου θα μπει χειρουργείο την Παρασκευή (17/7) προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της ομάδας μας θα αρχίσει άμεσα θεραπεία, με σκοπό να είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Spread the love