Χοντραίνει το παιχνίδι στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο

Δεν προσκαλέσατε τον «ΣΑΝΤΟΛΟ» του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και έχετε απαίτηση να έρθουν διαιτητές από την ΕΠΣΗ να διαιτητεύσουν και μάλιστα «ΔΩΡΕΑΝ»; Αμ στο εκτελεστικό θα σας στήσουν, επιστολή διαμαρτυρίας, στην ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ και ΕΠΟ. Άκου ποδοσφαιρική εκδήλωση χωρίς το «ΣΑΝΤΟΛΟ» και τα τσιράκια του, εντός των τειχών!!!
Άκου εκεί να μαζεύουν λεφτά και να τοποθετούν ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ δωρεάν στα τοπικά γήπεδα…

Μέρος από την ανακοίνωση του προέδρου της ΣΑΕΠΗ Μανώλη Παπαντωνάκη
ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΜΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ … ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ πράγματι ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕ … ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ … την ΕΠΣ Ηρακλείου και την εκπροσώπηση της. Διότι πράγματι περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για μας, να γίνεται γνωστό και ξεκάθαρο προς πάντες, ότι Ο ΣΑΕΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ.
Στο σημείο αυτό οφείλω να ξεκαθαρίσω, για άλλη μια φορά κι όπως άλλωστε επανειλημμένα έχουν διαβεβαιώσει τους πάντες οι εκπρόσωποι του ΣΑΕΠΗ, ότι η ίδρυση, οι σκοποί και οι δράσεις του, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΣΗ, ώστε η αυτή δεν έχει καμία δικαιολογία να “στραβοκοιτάζει” το ΣΑΕΠΗ.

Και λέει παρακάτω…
Κι επειδή η παντελής αδυναμία και η έλλειψη θάρρους δεν της επιτρέπει να στραφεί ευθέως εναντίον του ΣΑΕΠΗ και των εκπροσώπων του … ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ …τι σκαρφίστηκε στην, μάταιη, προσπάθεια της να πλήξει έστω και εμμέσως το κύρος του ΣΑΕΠΗ … ΑΝΕΣΥΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΧΡΗΣΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 9 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΑΕΠΗ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, χωρίς να έχουν λάβει προηγουμένως την “ΑΔΕΙΑ” της ΕΠΣΗ.

Spread the love