«Χάρτινες άμυνες» στο ΟΑΚΑ και ΠΑΟ – ΟΦΗ 3-2 (highlights)

Παιδικές χαρές θύμισαν οι άμυνες του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ με το τελικό 3-2 να φαντάζει φτωχό αφού αν οι επιθετικοί των δυο ομάδων ήταν λίγο πιο προσεχτικοί, το σκορ θα μπορούσε να θυμίζει σκορ Water Polo .
Στο τέλος, χάρη του Φιγκεϊρέντο που έχασε διπλή ευκαιρία, αφού την εκτέλεση πέναλτι που εκτέλεσε απέκρουσε ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα «περιστέρια», οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη ( τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟ) κέρδισαν με 3-2 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να αιφνιδιάσουν το «τριφύλλι» και απείλησαν για το 0-1 με κάποια σουτ των Νέιρα και Φιγκεϊρέντο. Ωστόσο κόντρα στη ροή βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 27′ με γκολ του Μπεκ. Η… απάντησή τους όμως ήταν άμεση καθώς δύο λεπτά μετά ο Φιγκεϊρέντο με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδα του Δώνη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 χάρις σε τέρμα του Μακέντα στο 35′, όμως και πάλι οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να χαρούν το προβάδισμά τους καθώς στο 38′ ο Βαζ έφερε πάλι το παιχνίδι στα… ίσια (2-2). Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται αφού στο 42′ ο Χατζηγιοβάνης έκανε το 3-2.

Την αναμέτρηση σφύριξε ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Σάββα (Σερρών) και Δίπλαρη (Καρδίτσας). Υπεύθυνος VAR ήταν ο Σέζος (Κιλκίς) και AVAR ο Πάτρας (Μακεδονίας). Τέταρτος ήταν ο Τσαμούρης (Πειραιά).
Κίτρινες: 59′ Σένκεφελντ, 65′ Κολοβέτσιος – 65′ Βαζ

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης (46′ Αλεξανδρόπουλος), Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Σερπέζης (58′ Κολοβός), Μπουζούκης, Μπεκ (76′ Τζαβίδας), Χατζηγιοβάνης (68′ Αθανασακόπουλος), Μακέντα (68′ Περέα).
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλεϊ, Μπράουν, Βίκτορ (61′ Βαφέας), Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Νέιρα, Στάικος, Βαζ (67′ Βαζ), Ναμπί (79′ Μίγγος), Νοικοκυράκης (79′ Σουρνάκης), Φιγκεϊρέντο.

Spread the love