Φουριόζος ο Πανιώνιος 3-0 τον Παναιτωλικό (Highlights)

Εύκολο απόγευμα για τον Πανιώνιο, καθώς νίκησε με 3-0 τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο ημίωρο του ματς, καθώς σε αυτό το διάστημα έπαιξαν καταιγιστικό ποδόσφαιρο και με τα γκολ των Μασούρα (2′), Κόρμπου (5′) και Ντουρμισάι (27′), διαμόρφωσαν γρήγορα το τελικό σκορ.

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Πανιώνιο, ο οποίος μέσα στα πέντε πρώτα λεπτά έριξε στο «καναβάτσο» τον Παναιτωλικό. Μόλις στην πρώτη καλή επίθεση της, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, στο 2ο, μόλις, λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, ο Κυριακίδης βγήκε για να καθαρίσει τη φάση, αλλά βρήκε ελάχιστα την μπάλα, αυτή έμεινε μέσα στην περιοχή του και ο Μασούρας άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Πανιώνιος κατάφερε να διπλασιάσει το σκορ. Συγκεκριμένα τρία λεπτά αργότερα, ο Μασούρας εκτέλεσε πλάγιο από τα δεξιά, ο Οικονομίδης υποδέχτηκε την μπάλα και έκανε το γύρισμα στην καρδιά της περιοχής και λόγω της κακής αντίδρασης του Μαρινάκη, ο Κόρμπος είχε την ευκαιρία από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αποσβολωμένος ο Παναιτωλικός απλά παρακολουθούσε τον φρενήρη ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 10′ έφθασαν κοντά και σε τρίτο γκολ! Τότε ο Μασούρας έβγαλε γρήγορα μπροστά την ομάδα και τελείωσε ο ίδιος τη φάση με το αριστερό δυνατό σουτ, λίγο έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.

Οι «κυανέρυθροι», παρά τα δύο γκολ συνέχισαν να πιέζουν την αποδιοργανωμένη άμυνα της ομάδας του Αγρινίου και στο 30ο λεπτό πανηγύρισαν ξανά. Τότε σουτ του Οικονομίδη εκτός περιοχής, έδιωξε ασταθώς ο Κυριακίδης και ο Ντουρμισάι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι κόλλησε η άμυνα των φιλοξενούμενων και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά για την ομάδα του, ξεσηκώνοντας ξανά τις κερκίδες.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και ν’ απειλήσει την αντίπαλη άμυνα, αλλά οι επιθετικές πρωτοβουλίες της ήταν χωρίς έμπνευση και αποτέλεσαν εύκολη «λεία» για τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος κατέβασε ταχύτητα, έχοντας το μεγάλο πλεονέκτημα των τριών γκολ, αλλά παρέμεινε επικίνδυνος στις ξαφνικές αντεπιθέσεις, όπως έγινε στο 72ο λεπτό με κούρσα του Σπιριντόνοβιτς και σουτ μόλις άουτ. Το μοναδικό αρνητικό σήμερα για τον Πανιώνιο ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του αρχηγού του, Παναγιώτη Κόρμπου, στο δεξί ζυγωματικό. Ο άτυχος άσος διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.
Ο διαιτητής του αγώνα, Γεώργιος Τζοβάρας, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Σπιριντόνοβιτς, Κεϊτά, Κότσιτς – Ντίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος (79′ Αλμπερτ), Οικονομίδης (67′ Πιρς), Μασούρας (83′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ (87′ Βασιλούδης), Άργκους, Λιάβας (71′ Βακράκος), Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο (80′ Τσοκάνης), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.

Spread the love