Φιλική ήττα του ΟΦΗ από τον Εργοτέλη στο Γεντί Κουλέ

Συνεχίζει να προβληματίζει με την αγωνιστική του κατάσταση στα φιλικά ο ΟΦΗ, πράγμα που κάνει τους φίλους του να αγωνιούν, αν η ομάδα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Απόλλων Κύπρου, σε ένα δεκαήμερο στο πλαίσιο του UEFA CUP.
Στην φιλική συνάντηση που έγινε στο Γεντί Κουλέ με τον συντοπίτη Εργοτέλη, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα, οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν κάτι καλύτερο από τον ΟΦΗ και έτσι απλά νίκησαν δίκαια με 2-0
Ο Γιώργος Σίμος θα πρέπει σίγουρα να προβληματίζεται με τη δυστοκία στο γκολ και με τις αδυναμίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ, αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με τη συνολική τους εικόνα.
Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′, με τον Μανουσάκη να νικά στο τετ α τετ τον Βάτερμαν, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ολλανδός γκολκίπερ κράτησε το 0-1, αποκρούντας το κοντινό πλασέ του Τσέλιου.
Στο 41′ ο Μανουσάκης σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε παράβαση που καταλογίστηκε ένα λεπτό νωρίτερα σε ανατροπή του Τσέλιου από τον Βαφέα, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν και το τρίτο γκολ στο β’ ημίχρονο.
Στο 70′ ο Κωστανάσιος με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω απ’ τα δοκάρια, ενώ στο 79′ ο Σωτηρίου απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Αμπντουλαχί από το ύψος της μικρής περιοχης.
Για τον ΟΦΗ η ουσιαστικά μοναδική σπουδαία του ευκαιρία στην αναμέτρηση καταγράφηκε ένα λεπτό αργότερα, με τον Κατσιμήτρο να νικά στο τετ α τετ τον Γκαργκαλατζίδη.
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν (46′ Σωτηρίου), Κοροβέσης (60′ Boύρος), Γιαννούλης, Βαφέας, Μαρινάκης (60′ Ουές), Στάικος (23′ Μίνγκος), Σακόρ, Ναμπι (60′ Γρίβας), Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Σαρντινέρο (60′ Γκαργκαλατζίδης).

Spread the love