«Τσίμπησε» τον βαθμό που χρειαζόταν από τον Κούγια η Ξάνθη

Η Ξάνθη απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την ΑΕΛ στη Λάρισα, στην τελευταία αγωνιστική των play-out της Super League, και με το βαθμό αυτό, σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο, απέφυγε την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό.
Η θρακιώτικη ομάδα θα περιμένει πλέον τις εξελίξεις στο μέτωπο της αναδιάρθρωσης για να μάθει αν θα χρειαστεί να δώσει μπαράζ με τον (δεύτερο της Super League 2) Απόλλωνα Σμύρνης ή αν θα ανανεώσει αυτόματα τη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία. Οι «βυσσινί» από την πλευρά τους ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην ένατη θέση της κατάταξης.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου). Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας) Τέταρτος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου) VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών) AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)
Κίτρινες: 19’ Σετσέροβιτς, 39’ Φιλίπ, 62’ Ηλιάδης – 55’ Τζουρίτσκοβιτς, 63’ Κασαδο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
AEΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς (84’ λ.τρ. Μιχαήλ), Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (77’ Λουφάκης), Σετσέροβιτς, Τόρζε, Πινακάς, Βινίσιους, Φιλίπ.
ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς (85’ Κάστρο), Κοβάτσεβιτς, Ντε Αμορίμ (90’ Σόσα), Στούρτζεον, Γκαργκαλατζίδης (71’ Φοσέ).

Spread the love