Τριάρα και ξανά σε απόσταση αναπνοής…

Με αυτές τις ομάδες σε αυτή την Β΄Εθνική, μόνο ένας διχασμένος ΟΦΗ δεν θα μπορέσει να πάρει πρωτάθλημα και άνοδο. Γι’ αυτό, αυτοί που διοικούν σήμερα και αυτοί που θα έλθουν τις επόμενες μέρες, θα πρέπει να το γνωρίζουν καλά. Πολύ προσοχή στην οικονομική διαχείριση, ούτε ένα ευρώ χαμένο και ας ανεβάσουμε λίγο το εισιτήριο, αφού πιστεύω μας είναι ότι ο κόσμος θα καταλάβει ότι πρέπει να τσοντάρει.
Και ας μη ξεχνάμε, ότι το μέγεθος του ΟΦΗ είναι τεράστιο, Χωριουδάκια σαν αυτό το σημερινό τα έχουμε για πλάκα, αρκεί να το πιστέψουμε…
Και όμως αυτή η ομάδα κόντραρε στα ίσα τον Άρη στο Βικελίδης και μάλιστα αυτοί που παρακολούθησαν το παιχνίδι, μας είπαν ότι έπρεπε να είχε κερδίσει …
Ο ΟΦΗ με τη σημερινή του νίκη έστειλε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι είναι παρόν για την μεγάλη επιστροφή και καμιά δύναμη δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να το κάνει…

Οι Κρητικοί έστειλαν έτσι μήνυμα εν όψει της συνέχειας, να μην τους ξεγράψει κανείς στη μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Μείωσαν στους τρεις τη διαφορά τους από την Παναχαϊκή και την επόμενη αγωνιστική θα πάρουν και μία ξεκούραστη νίκη με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

Στο σημερινό παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά οι παίχτες του ΟΦΗ μπήκαν δυνατά και έδειξαν τις διαθέσεις τους. Απείλησαν αρχικά στο 2′ με τον Ποτουρίδη και στο 9′ έκαναν το 1-0. Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε τη σέντρα και ο Βουό άνοιξε το σκορ θυμίζοντας με το καλημέρα την ικανότητά του να σκοράρει, κάτι που άλλωστε γνωρίζουν στο Ηράκλειο.

Η ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκης, δεν έβγαλε κάποια αντίδραση και ποτέ δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει. Ο ΟΦΗ έριξε σταδιακά τον ρυθμό, προσπάθησε για κάποια λεπτά να κάνει διαχείριση, είχε μία καλή στιγμή με τον Παπαστεριανό και στο 33′ έκανε και το 2-0. Ο Μάνος έκανε ωραία ενέργεια, η μπάλα έφτασε στον Κουτσιανικούλη και εκείνος από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 2-0.

Ο ΟΦΗ είχε φέρει το παιχνίδι εκεί που το ήθελε, αλλά δεν θέλησε να κάτσει πάνω στο 2-0. Προσπάθησε να βρει και άλλο γκολ με τους Μάνο και Κουτσιανικούλη να είναι κινητικοί, να βγάζουν τελικές αλλά άστοχες, με αποτέλεσμα να μη βάζουν το γκολ που τους καθάριζε το παιχνίδι

Τελικά, το 3-0 έγινε στο 74′ με τον Μάνο. Ο πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής φάνηκε ότι το έψαχνε πολύ το γκολ και το βρήκε με ωραία προσωπική ενέργεια. Ήταν και το πιο ωραίο από τα τρία τέρματα που σημειώθηκαν. Στο τελευταίο τέταρτο, ο ρυθμός έπεσε εντελώς, οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν διαχείριση δυνάμεων και έτσι δεν σημειώθηκε κάτι άξιο αναφοράς.
Διαιτησία: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), βοηθοί του οι Κουρέντας (Τρικάλων) και Μαρνέζος (Χανίων), ενώ τέταρτος ο Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Κίτρινες: 75′ Μάνος, 79′ Κομεσίδης, 87′ Βουό
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Πορτουλίδης, Βουό.
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Κόλινς, Χούσος, Μακρίδης, Κυριάκης, Λουκίνας.

Spread the love