«Τρεις στο καρφί και μια στο πέταλο ο ΟΦΗ»

Συνεχίζει να προβληματίζει ο ΟΦΗ με τα πισωγυρίσματα του. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, μόλις καταφέρνουν οι φίλοι του, οπαδοί και μη, να ψελίσουν «δόξα το Θεό» έρχεται η κατραπακιά και ξανά «βοήθα Παναγιά μου».
Στο χθεσινό παιχνίδι βέβαια δεν ήταν η απόδοση που σε γενικές γραμμές ήταν καλή, αλλά η ατυχία, αφού η πουτάνα ή καλύτερα η πόρνη όπως την αποκαλούσε ο παλιός Ισραηλινός προπονητής του Παναθηναϊκού Όσιμ, δεν ήθελε με τίποτα να πάρει βαθμό ο ΟΦΗ στη Λάρισα…
Τρείς φορές η μπάλα στα δοκάρια των γηπεδούχων, ένα και μοναδικό λάθος στην άμυνα της Κρητικής ομάδας και μια απρόσμενη όσο και οδυνηρή ήττα, χωρίς βέβαια αυτό να έχει κρίνει κάτι που δεν μπορεί να ανατραπεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Φάσεις και γκολ…
45’+1: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Εξαιρετική προσπάθεια του Μάνου από τα δεξιά, περνά τον Ανδρέου και βγάζει στον Κοιλιάρα στο σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ του δεν είναι καλό και περνά ψηλά άουτ.
47′: ΔΟΚΑΡΙ για τον ΟΦΗ! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.
53′: Σε θέση οφσάιντ υποδεικνύεται ο Μάνος. Οριακή η φάση, ίσως και να καλύπτεται ο επιθετικός του ΟΦΗ.
78′: ΔΟΚΑΡΙ για τον ΟΦΗ! Ωραία σέντρα του Κοιλιάρα από τα δεξιά, ο Μάνος κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
84′: Το ΓΚΟΛ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Ο Μαυριάς εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά, ο Παπαζαχαριάς πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Ανδρέου τη δεύτερη, με τον Στρέζο να μην μπορεί να συγκρατήσει εξ επαφής την μπάλα εκτός εστίας.
90’+1: ΔΟΚΑΡΙ για τον ΟΦΗ! Ο Ντίνας εκτελεί απευθείας φάουλ, με τη βοήθεια και του Παϊτέρη, η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β. (85′ Μαυρίας), Αγροδήμος, Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης, Καρακατσάνης (61′ Κάνουλας), Ιβανίδης (79′ Ιβανίδης)
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός (46′ Πορτουλίδης), Νάστος (72′ Μαχαίρας), Ντίνας, Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (81′ Αργυρόπουλος), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης

Spread the love