Το πρώτο φετινό «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο Αγρίνιο ανάμεσα το Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και το τελικό 0-0 θα πρέπει να θεωρηθεί σαν το πιο δίκαιο

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά… ζωηρό, με τον Στιλ να μπλοκάρει στο δεύτερο λεπτό στην προβολή του Κλέσιο, τον Μπεργκ να σουτάρει στο 5΄ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, τον Στιλ και πάλι να κρατά το «μηδέν» αποκρούοντας σε κόρνερ το σουτ του Τομανέ και το συνάδελφό του στην απέναντι εστία να βγάζει εντυπωσιακά την μπάλα κόρνερ στην προσπάθεια του Λουντ.

Προϊόντος του χρόνου ο ρυθμός έπεσε λίγο και οι φάσεις λιγόστεψαν, αφού και οι δύο ομάδες έτρεχαν και πίεζαν πολύ παντού στο γήπεδο. Ωστόσο, στο 43ο λεπτό ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία του για οφ σάιντ στον Μπεργκ, αφού ο Σουηδός καλυπτόταν, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει στη συνέχεια το γκολ του Λουντ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας), βοηθοί οι Ακρίβος (Αθηνών) και Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), ενώ τέταρτος ο Δελφάκης (Αρκαδίας).

Κίτρινες: 18′ Μάκος, 21′ Κλέσιο – 39′ Γουακάσο

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Μάκος, Κλέσιο (82′ Ρότσα), Φερέιρα (68′ Μαρκόφσκι), Ουάρντα (70′ Μουνιός), Τομανέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβάνοφ, Κουλιμπαλί, Λουντ (74′ Εμποκού), Ζέκα, Λεντέσμα, Γουακάσο (65′ Βιγιαφάνιες), Ιμπάρμπο (82′ Ρινάλντι), Μπεργκ.

Spread the love