Το «πάλεψαν» οι Ισλανδοί 1-1 με την Αργεντινή του Μέσι

Ισοπαλία 1-1 απέσπασε η «μικρή» Ισλανδία από την «ισχυρή» Αργεντινή στο Spartak Stadium της Μόσχας για τον 4ο όμιλο (1η αγωνιστική) του μουντιάλ της Ρωσίας, δημιουργώντας την πρώτη μεγάλη έκπληξη στη διοργάνωση. Σκόρερ ο Αγουέρο στο 19΄ για την Αργεντινή και ο Φινμπόγκασον στο 23΄ για την Ισλανδία, ενώ στο 64΄ ο Μέσι δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.
Οι Ισλανδοί κοίταξαν στα μάτια τους μεγάλους αντιπάλους τους στην πρώτη συμμετοχή τους σε τελική φάση Μουντιάλ, με τους Αργεντινούς να παίρνουν μέρος στο 17ο παγκόσμιο κύπελλο. Με καλή αμυντική διάταξη οι Ισλανδοί δεν άφησαν περιθώρια στους Αργεντινούς να ξεδιπλώσουν τις επιθετικές τους αρετές δείχνοντας ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία τους στα προκριματικά της διοργάνωσης.
Διατητής: Σάϊμον Μαρτσίνιακ (Πολωνία)
Κίτρινες κάρτες: –
Κόκκινες κάρτες: –
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αργεντινή (Χόρχε Σαμπαόλι): Καμπαγιέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταγλιαφίκο, Μαστσεράνο, Μπίγλια (54΄ Μπανέγα), Μέσα (84΄ Ιγκουαΐν.), Μέσι, Ντι Μαρία (75΄ Παβόν), Αγουέρο.
Ισλανδία (Χέϊμιρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Μάγκνουσον, Γκούντμουντσον (64΄ Γκίσλασον), Μπιάρνασον, Γκ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (76΄ Σκούλασον), Χάλφρεντσον, Φινμπόγκασον (89΄ Σίγκουρντσον).

Spread the love