Το έσωσε στο τέλος με τον Ουάρντα ο Ατρόμητος (highlights)

Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις στην Τρίπολη, Αστέρας και Ατρόμητος (1-1), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super league. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 24′ με τον Καλτσά, για να ισοφαρίσει η ομάδα του Περιστερίου στο 82ο λεπτό με τον Ουάρντα.
Στο πρώτο ημίχρονο, και ειδικά στο πρώτο 25λεπτο, ο Αστέρας Τρίπολης είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεσε την άμυνα του Ατρόμητου, ο οποίος έδειχνε να μην έχει σωστή λειτουργία στη μεσαία γραμμή. Στο 12′ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με την εκτέλεση φάουλ του Ρόλε από αριστερά να καταλήγει στο κέντρο της άμυνας, όπου ο αμαρκάριστος Καλτσάς πλάσαρε απελπιστικά άουτ!
Αυτό που δεν κατάφερε ο επιθετικός του Αστέρα στο 12′, το πέτυχε στο 24ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας. Τότε κόρνερ του Ρόλε κατέληξε στον Ορτέγκα, τον Μέγερι να διώχνει την κεφαλιά του, και ο Καλτσάς, σε δεύτερο χρόνο, να στέλνει με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, η οποία δικαιώθηκε για την πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Στα υπόλοιπα λεπτά ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς, αλλά δεν μπόρεσε ν’ απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου.
Στο β’ ημίχρονο, ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και αποφασισμένος να πιέσει την αντίπαλη άμυνα, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Οι προσπάθειες του, όμως, δεν είχαν έμπνευση και αποτελούσαν εύκολη «λεία» για τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Το ματς έφθασε στο 79ο λεπτό για να δημιουργηθεί η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Περιστερίου, με τον Ούμπιδες να εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, τον Μανούσο να κάνει την κεφαλιά και τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει.
Τρία λεπτά αργότερα το σκηνικό επαναλήφθηκε με νέο κόρνερ του Ούμπιδες, εκεί πετάχθηκε ο Ουάρντα, νίκησε στον αέρα τους αμυντικούς του Αστέρα, και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Στο 85ο νέο κόρνερ του Ούμπιδες, επικράτησε σύγχυση στην άμυνα του Αστέρα, αλλά ο Κουλούρης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κοτσάνης του Συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τον Ευθυμιάδη του Συνδέσμου Πιερίας και τον Μωυσιάδη του Συνδέσμου Ηπείρου.
Κίτρινες: 10′ Καλτσάς, 23′ Κυριακόπουλος – 48′ Kαρασαλίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (89′ Δουβίκας), Ρόλε (69′ Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ, Αραβίδης (75′ Μανιάς).
Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι (46′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (74′ Μανούσος), Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Κατράνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Μπρούνο, Ενσικουλού (46′ Βασιλακάκης), Ουάρντα, Κουλούρης.

Spread the love