Τον έστειλε αδιάβαστο η «Βασίλισσα» του Βορρά

Σ΄ ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ανάμεσα τον Πανιώνιο και την Βέροια με διαιτητή και επόπτη δικά μας παιδιά τον Γιώργο Φουκάκη και Βασίλη Νικολακάκη οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος, καθώς με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Βίτι άλωσε τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, στο 17ο και 45ο λεπτό, χαρίζοντας τους πρώτους βαθμούς στη «βασίλισσα του βορρά» και υποχρεώνοντας τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη απώλεια, καθώς το γκολ του Ενγκόγκ στο 81΄ δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους.

 Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου), βοηθοί του οι Νικολακάκης (Ηρακλείου) και Κωνστάντιος (Εύβοιας), ενώ τέταρτος ο Λαμπρόπουλος (Ηλείας).

Κίτρινες: 45′ Σιώπης – 26′ Άρτσε, 28′ Βίτι, 42′ Μεληκιώτης, 80′ Ναβαλόφσκι, 90’+1 Λόπεθ

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος (10′ λ. τρ. Αργυρόπουλος), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν, Μασούντ, Φούντας (49′ Ενγκόγκ), Ανσαριφάρντ.

ΒΕΡΟΙΑ (Αποστόλης Τερζής): Λόπεθ, Μαλόν, Καλί (73′ Μελίσσης), Μαραγκός, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Άρτσε (88′ Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης, Βίτι (60′ Παπαστεριανός), Καπετάνος

Spread the love