Τι τους ήθελε ο Απόλλωνας, έφυγαν και βρήκε την υγειά του…

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία Απόλλωνας Σμύρνης ο οποίος σε αγώνα για την 10η ημέρα του πρωταθλήματος της Super League επικράτησε στη Ριζούπολη 4-3 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μπαρτολίνι (26΄), Τζημόπουλος (38΄ -αυτογκόλ), Ανιέτε (74΄ πέν.) και Αλμπάνης (86΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους που είχαν προηγηθεί 2-1 σκόραραν οι Μαυροπάνος (31΄) και Κόντε (38΄, 90΄+4΄).

Χορταστικό θέαμα απόλαυσαν οι λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στη Ριζούπολη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού έχασε ευκαιρίες με τους Καστιγέχος (προβολή από κοντά λίγο άουτ) και Μάατσι (δυνατό σουτ που κόντραρε στον Μιχαήλ), σκόραρε στο 26΄ με κεφαλιά τον Μπαρτολίνι, ο οποίος στο 12ο λεπτό είχε πάρει τη θέση του Κύργια που τραυματίστηκε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άργησε να αντιδράσει και πέντε λεπτά αργότερα (31΄) ισοφάρισε με τον Μαυροπάνο, επίσης με κεφαλιά, ενώ πήρε το προβάδισμα στο 35΄ με τον Κόντε και πάλι με κεφαλιά σε σέντρα του Καρανίκα.

Το… χορταστικό δωδεκάλεπτο των γκολ, ολοκληρώθηκε στο 38΄ με την ισοφάριση από πλευράς Απόλλωνα σε 2-2, όταν μετά από λάθος του τερματοφύλακα Βελλίδη η μπάλα βρίσκει στα πόδια του Τζημόπουλου και καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 2ο 45λεπτο, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μέχρι το 73΄ δεν είχαν δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση, καταφεραν στο σημείο εκείνο να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Ανιέτε από τον Μαυροπάνο. Το εκτέλεσε ο Ανιέτε εύστοχα ένα λεπτό αργότερα (74΄) για να άνει το 3-2 υπέρ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Στο 86΄ από λάθος του Μαυροπάνου, ο Χουάρες βγαίνει σε τετ α τετ με τον Βελλίδη, στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, αλλά η μπάλα φθάνει στον Αλμπάνη που θα κάνει το 4-2. Το σκορ (4-3) έκλεισε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόντε ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μανθάτη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζήλος του Συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς τον Δίπλαρη του Συνδέσμου Καρδίτσας και τον Σινιοράκη του Συνδέσμου Χανίων.
Κίτρινες: 68′ Κονέ, 72′ Ντάσιος, 81′ Ανιέτε – 73′ Mαυροπάνος, 78′ Σολτάνι, 81′ Λίλα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Tσόβιτς, Κύργιας (12′ λ.τρ. Μπαρτολίνι), Ντάσιος, Κούρος, Παπάζογλου, Μπιτζιμίν, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι, Ανιέτε (90′ Μενδρινός), Καστιγέχος (70′ Χουάρες).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος (80′ Μπουκουβάλας), Καρανίκας (70′ Μανθάτης), Νικολιάς, Λίλα, Κόντε, Χαλκιαδάκης (69′ Σολτάνι), Γιάκος.

Spread the love