Τη «σκαπούλαρε» λόγω ονόματος ο Παναθηναϊκός

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ριζούπολης μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναθηναϊκού γα την 19η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League. Ο δύο ομάδες που «καίγονταν» για βαθμούς, αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Στάικος του Παναθηναϊκού με 2η κίτρινη.
Ο αγώνας είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες που ήθελαν να βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη. Ο Απόλλωνας μετά την ισοπαλία παρέμεινε στην 14η θέση με 14 βαθμούς και ο Παναθηναίκός στην 8η με 23β.
Διαιτησία: Βάτσιος (Δ. Αττικής), βοηθοί του οι Κωσταράς (Αιτ/νιας) και Τουμπακάρης (Αθηνών), ενώ τέταρτος ο Γκάμαρης (Αθηνών).
Κίτρνες: 12′ Μπαρτολίνι, 31′ Τσουκαλάς, 67′ Χουάρες – 64′ Άλτμαν, 77′ Δώνης, 88′ Στάικος
Κόκκινη: 90’+2: Στάικος
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Κούρος (39′ λ. τρ. Χουάρες), Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Αλμπάνης, Τσουκαλάς (63′ Μενδρινός), Ντεβέσα (76′ Ανιέτε), Κονέ, Ελμπάζ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (90′ Πίσπας), Λουντ, Χατζηγιοβάνης (81′ Κουντουριώτης), Άλτμαν (75′ Στάικος), Δώνης.

Spread the love