Τα κατάφερε ο Ολυμπιακός να μην σκοράρει στο Γ. Καραϊσκάκης

Στη «λευκή» ισοπαλία συμβιβάστηκε ο Ολυμπιακός και στον έναν βαθμό, 0-0, με την Κέρκυρα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 12η αγωνιστική της Super League. Η αγωνιστική απραξία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος φάνηκε μία ακόμη φορά στην απόδοση των παικτών του Πάουλο Μπέντο που συμβιβάστηκαν με την πρώτη ισοπαλία τους και πλέον μετρούν 22 βαθμούς, 5 περισσότερους από τον δεύτερο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Κέρκυρα (11β.) σταμάτησε το σερί των 39 εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού που είχε σκοράρει, από τις 2 Μαρτίου 2014. Αυτή είναι η δεύτερη φορά κατά τη φετινή σεζόν που δεν πετυχαίνει γκολ, ενώ η πρώτη ήταν κόντρα στην ΑΕΛ, στη Λάρισα. Το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες φώναζαν και πάλι οι φίλαθλοι των Πειραιωτών δείχνοντας τη δυσαρέσκειά τους με την απόφαση του Πάουλο Μπέντο να τον αφήνει εκτός.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μπλάνα (Μεσσηνίας). Με λάθη υποδείξεις (και για τις δύο ομάδες) οι βοηθοί Πετρόπουλος, Αναστόπουλος (Αρκαδίας).
Κίτρινες: 90’+2 Μποτία – 32’ Νίκιτς, 49’ Κουτζαβασίλης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παουλο Μπέντο): Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος (57’ Μάρτινς), Μποτία, Βιάνα, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (57’ Πάρντο), Ελιουνούσι (72’ Ιντέγιε), Σεμπά, Φορτούνης, Καρντόσο.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (66’ Γκόμες), Σπίνουλας, Ντουάλα (78’ Ντιμιτρόφσκι), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (89’ Κόντος), Ζαραδούκας, Τουράμ Ροζέριο, Νίκιτς.

Spread the love