Τέλος Καλό όλα καλά, και με τη βούλα παίκτης του ΟΦΗ Βουό

Με την λύση του συμβολαίου με τη Λαμία, η διοικούσα με επικεφαλής τους Αποστολάκη – Ζερβάκη κινήθηκε αστραπιαία και την Τρίτη (30/1) επισημοποίησε την επιστροφή του Πατρικ Βουό.
Η συμφωνία με τον ο Ιβοριανό είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο, αν ο ΟΦΗ εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά: «Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε την Τρίτη (30/1) η ομάδα μας.
Απέκτησε τον 31χρονο επιθετικό Τζίλι Βουό, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μας, για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ.
Ο Βουό από την Τρίτη (30/1) το πρωί βρίσκεται στο Ηράκλειο και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.
Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Βουό είναι μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ, ανέβει στην Σούπερ Λίγκ.
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ κινήθηκαν με σοβαρότητα και μυστικότητα στην υπόθεση Βουό προκειμένου να φέρουν πίσω, τον 31χρονο Ιβοριανό επιθετικό.
Στην προσπάθεια της αυτή, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του Βουό, να επιστρέψει στον ΟΦΗ, κάτι που είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή στους ανθρώπους της ομάδας.
Τον Βουό, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Αποστολάκης και Κώστας Ζερβάκης και τον πήγαν αμέσως στα γραφεία της ομάδας, για τα διαδικαστικά του συμβολαίου του και τις υπογραφές.

Spread the love