Συνεχίζει το ανελέητο κυνήγι του ο ΟΦΗ!!!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση του ο ΟΦΗ, στην επί Νιόπλια εποχή, συνέτριψε τον Ερμή Ζωνιανών με 4-0, ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο προσεχτικοί στη τελική τους προσπάθεια
Έτσι ο ΟΦΗ, ο οποίος διέσυρε τον Ερμή Ζωνιανών, με 4-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για την 24η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής παρέμεινε στο -3 από τον Φωστήρας που πήρε το τρίποντο επί του Ηρακλείου, αλλά ξέφυγε από την μέχρι χθες συγκάτοικο του Τριγλία Ραφήνας που έχασε από τον Ιάλυσο στη Ρόδο.
Ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 8ο λεπτό στη θέση του τραυματία Σαχινίδη, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια.
Αρχικά ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 26’ με πλασέ έπειτα από σέντρα του Φαμπίνιο, ενώ έδωσε έτοιμο γκολ στον Καλέ στο 42’ για το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπολάκης βρήκε με σέντρα τον Χαντί, που έκανε το 3-0 με κεφαλιά-ψαράκι.
Οι «ασπρόμαυροι», πάντως, στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα γκολ. Στο 11’ Φαμπίνιο και Πόποβιτς είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία, σε μια φάση στην οποία τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Καρακούτσης, και έγινε αλλαγή στο 13’ με τον Ανδρεαδάκη να μπαίνει στο ματς. Στο 19’ και στο 40’ ο ΟΦΗ απείλησε με τον Καλέ, ενώ στο 38’ με τον Περογαμβράκη.
Ο τελευταίος αποχώρησε στο 51’, καθώς αγωνίστηκε με ένεση προκειμένου να αντέξει τον τραυματισμό που είχε στο πέλμα. Ο Ερμής είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 22’ με τον Κατσικοκέρη, ενώ είχε και ένα σουτ με τον Σταθόγλου στο 50’.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 83’ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια ο Πόποβιτς με εκπληκτικό σουτ με το αριστερό.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας):
Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κιάσσος, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Φαμπίνιο, Πόποβιτς, Χαντί (74′ Πατινιώτης), Καλέ, Σαχινίδης (8′ λ.τρ. Περογαμβράκης, 51′ Γουόρντεν).
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Καρακούτσης (13′ Ανδρεαδάκης), Κορτσινίδης, Κασαπάκης, Ανυφαντάκης, Βογιατζής, Τζανής, Στρατήγης, Σταθόγλου, Κατσικοκέρης (56′ Σκουτέλης), Δ. Πλουσής, Μπεκατώρος (58′ Πασιαλής).

Spread the love