Συνεχίζει τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις του ΑΟ Χανιά.

Συνεχίζει να μην πείθει με τις εμφανίσεις του ο ΑΟΧ ότι μπορεί να παραμείνει στη κατηγορία. Αυτή την φορά γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αχαρναϊκό και κατρακύλησε στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 18’ ο Ομπράντοβιτς βρήκε δίχτυα για τους φιλοξενούμενους και τα αίματα αμέσως άναψαν, καθώς οι Χανιώτες διαμαρτυρήθηκαν πως είχε δοθεί ανάποδα το πλάγιο από το οποίο προήλθε το γκολ. Ωστόσο δεν ήταν μόνο εκείνη η στιγμή που οι γηπεδούχοι αντέδρασαν για τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα, Μιχελή, καθώς κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι για το γεγονός ότι άφηνε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αχαρναϊκού.
Οι παίκτες του ΑΟΧ προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές και να πιέσουν για την ισοφάριση, ωστόσο δεν δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες, αλλά και πάλι είχαν απέναντί τους τον Παγούδη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε είπε «όχι». Τρεις χαρακτηριστικές φάσεις ήταν στο 44’ με το σουτ του Μασάδο, στο 45’ με το σουτ του Ρίκκα και στο 76’ με την εκτέλεση φάουλ του Μασάδο.
Έτσι, ο Αχαρναϊκός έφτασε στους 17 βαθμούς και προσπέρασε στον πίνακα τον ΑΟΧ, που έμεινε στους 16.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχελής (Πειραιά) με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο (Πειραιά) και Γαρεφαλάκη (Ηρακλείου).
Κίτρινες κάρτες: 58’ Παγώνης, 66’ Γκέσιος, 80’ Μασάδο / 25’ Ματσούκας, 67’ Κωστόπουλος, 74’ Ρεπετσάς, 89’ Παγούδης
ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης (84’ Καμινιώτης), Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Ρίκκα, Μπουζούκης (67’ Ν. Νύκταρης), Σάντερσον (46’ Λίτα), Γκέσιος, Δεινόπαπας.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Μουστάκης (90’ Πολίμος), Ρεπετσάς, Παγώνης, Κωστόπουλος, Μαρής, Χριστοφιλέας Καλογερόπουλος, Ματσούκας (46’ Εμέκα), Ομπράντοβιτς (70’ Σωτηράκος), Παβίσεβιτς.

Spread the love