Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο Ηρόδοτος!

Κάνοντας άλλη μια σπουδαία εμφάνιση ο Ηρόδοτος πέρασε και από δύσκολη έδρα του Αιγάλεω, κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα, άλμα θα το έλεγα εγώ, για την πολυπόθητη άνοδο στη Β΄Εθνική.
Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη πήγε πολύ διαβασμένη στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και επιβλήθηκε 1-2 του Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 6ης «στροφής» της Γ’ Εθνικής παίρνοντας έτσι μια μεγαλειώδη νίκη και ένα τεράστιο «διπλό», που της επιτρέπει όχι μόνο να παραμένει μόνη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και να αυξήσει τη διαφορά από την δεύτερη ομάδα που από χθες είναι ο ΠΟΑ.
Οι νικητές έπαιξαν έξυπνα και έφτασαν στο στόχο τους με σωστή διαχείριση της αναμέτρησης. Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα, πλην της φάσης του 39’, που η κεφαλιά του Βέρμπη σταμάτησε στο δοκάρι, για να «απαντήσουν» στο 42΄με τον Κατσούλη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Ετόφ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, αλλά στο 73’ ο Φραγκουλάκης σέντραρε και ο Μελισσόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Βέρμπη. Ο Ηρόδοτος, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία του… λέξη στην αναμέτρηση και στο 84’ ο Μωραΐτης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 1-2.
ΑΙΓΑΛΕΩ(Ηλίας Καλοπήτας): Κατσούλης, Παπουτσής, Κοντίζας (64’ Μιχαλόπουλος), Καρδάρης, Μεϊμάρογλου, Γούλας, Σαπαλίδης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Σταύρου Η., Ψυχογιός (81’ Παπαδόπουλος).
ΗΡΟΔΟΤΟΣ(Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβιδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Μπάμπης, Φουκαράκης (59’ Κασαπάκης), Αργκιλέσι (94’ Παναγιωτάκης), Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (90’ Καργιωτάκης), Ετόφ, Γαρεφαλάκης (56’ Μελισσόπουλος).

Spread the love