Συνεχίζει να κερδίζει ο ΟΦΗ και να χάνει ο Φωστήρας!

Το 5Χ5 έκανε ο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια νίκησε και τον ΠΑΟ Κρουσώνα με 2-1 στο Παγκρήτιο και βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Φωστήρα που γνώρισε την ήττα για 2η συνεχόμενη Κυριακή, αυτή την φορά από τον Ηλυσιακό με 3-1.
Με την νίκη του αυτή ο ΟΦΗ πλησίασε την Αθηναϊκή ομάδα στο -3 και κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του.
Στο σημερινό παιχνίδι, οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29′, με τον Ζανελάρη να νικά με ψιλοκρεμαστό σουτ τον Δερμιτζάκη, αλλά η ομάδα του Νίκου Νιόπλια απάντησε άμεσα και στο 33′ ο Περογαμβράκης δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το λάθος του γκολκίπερ Καλογεράκη και σε κενή εστία έγραψε το 1-1.
Η ανατροπή για τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε στο 42′, όταν ο Πόποβιτς με πλασέ αξιοποίησε τη σέντρα του Κοιλιάρα, ενώ στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι» αρκέστηκαν στο να διαχειριστούν το προβάδισμά τους, για να φτάσουν τελικά στην πέμπτη σερί τους νίκη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μηνάς Πίτσος): Καλογεράκης, Γιαννακάκης (59′ Παπουτσιδάκης), Μποχώνης, Χελά, Λογοθέτης, Χύζι, Κρίσπο (46′ Μανουσάκης), Τσακάνι (65′ Κομνηνός), Μπάμπης, Ανωγειαννάκης, Ζανελάρης.
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας (55′ Μπολάκης), Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (55′ Μπουρσέλης), Πόποβιτς (81′ Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ.

Spread the love