Συνεχίζει να κάνει πλάκα ο Εργοτέλης στη Γ΄Εθνική…

Συνεχίζει το «χαβά του» ο Εργοτέλης στην «ρεστάρτ» πορεία του καθώς επικράτησε 2-0 της Τριγλίας Ραφήνας στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Δεν χρειάστηκε παρά μόλις ένα πεντάλεπτο για βάλει δυο γκολ στην Τριγλία και να καθαρίσει το παιχνίδι και να πάρει το 4ο τρίποντο στην σειρά.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Καϊμακαμούδη να ανοίγει το σκορ στο 74’, μετά από πολύ ωραία κίνηση του Μισέλ που έβγαλε μόνο του τον Κατσικοκέρη ο οποίος έδωσε στον Καϊμακαμούδη και ο τελευταίος σκόραρε. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 79’ ο Κατσικοκέρης «κλείδωσε» τη νίκη του Εργοτέλη όταν με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Δημίζα και διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
Νωρίτερα, στο 18’ ο Εργοτέλης είχε ζητήσει πέναλτι όταν ο Μπίρης ανέτρεψε τον Γκοτσούλια, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο Εργοτέλης με τη νίκη αυτή παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Εργοτέλης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος, Καρράς, Κολόκας, Τζανής, Δημήτρης, Βογιατζής (81’ Ρουσάκης), Γκοτσούλιας, Μισέλ, Καϊμακαμούδης (84’ Μανουσάκης), Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας (61’ Πόι).
Τριγλία Ραφήνας (Τάκης Χριστόπουλος): Δημίζας, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Σαλταμάρας, Μπίρης, Μητσόπουλος, Κότσι, Παπαδόπουλος (76’ Μπαστάνης Θωμάς), Ποτουρίδης, Φούντας (45’ Χριστόπουλος), Καλογιάννης (81’ Μαργαρής).

Spread the love