Συνεχίζει αήττητος ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ, 1-2 στο φιλικό αγώνα με τον ΑΟΑΝ!

Την εκτός έδρας νίκη πανηγύρισαν οι κυανόλευκοι στο φιλικό ματς προετοιμασίας με την ομάδα του Αγίου Νικολάου, στο Εθνικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου. Καλή εμφάνιση έδειξε η ομάδα της Αλικαρνασσού στο σύνολο της απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και μεταβάσεις σε άμυνα – επίθεση,καθώς δημιουργήθηκαν εξίσου και στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με σούτ του Αναστασόπουλου στο 2’, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 με σουτ του Καλαμιώτη στο 15’ έπειτα από δυνατό φάουλ που εκτέλεσε ο Κοιλιάρας. Στο δεύτερο ημίχρονο με εύστοχο πέναλτυ του Μυλωνά στο 78’, κλείδωσε η νίκη της ομάδας μας και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 1-2. Αξίζει να σημειωθεί πως και στο 83’ είχαμε σημαντική φάση με τον Ποτουρίδη αλλά βρήκε δοκάρι η μπάλα.

Αναλυτικά οι ομάδες
ΑΟΑΝ (Ν.ΣΟΥΡΓΙΑΣ): Κουσιάδης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Πυθαρούλης, Σγούρος, Μαυρής, Διάκος, Φουκαράκης, Μεράι, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ν.ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ): Γεωργίου (45’ Λουτριώτης) Κανδηλάκης, Καργιωτάκης, Μυλωνάς, Μπαλάφας, Αρκούδας, Κασαπάκης (Κίσσας 72’), Κοιλιάρας, Κουσίδης, Γκίνη, Καλαμιώτης (Κοντογιάννης 70’).

Spread the love