Στο τέλος κερδίζει «πάντα» ο Εργοτέλης…

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο Ατσαλένιο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Εργοτέλη με τους φιλοξενούμενους, να μένουν με 10 παίκτες για παραπάνω από μισή ώρα, να έχουν χάσει τον πρώτο τους σκόρερ Λεάλ από το 26΄ να ισοφαρίζονται, αλλά να καταφέρνουν στο τέλος να πάρουν την νίκη.

Οι παίχτες των γηπεδούχων έβγαλαν ψυχή, έπαιξαν δυνατά και θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι αν απέναντι τους, δεν ήταν ο Εργοτέλης, που «πάντα» στο τέλος καταφέρνει να τους κερδίζει.

14 ολόκληρα χρόνια λένε, είχαν να συναντηθούν ο ΠΟΑ με τον Εργοτέλη σε επίσημο παιχνίδι, με την ομάδα του Ατσαλένιου να βολοδέρνει στο περιφερειακό και στα γήπεδα του τοπικού.

Από την άλλη μεριά οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν την δόξα στα γήπεδα της Α΄Εθνικής και είναι πολλοί που πιστεύουν ότι η πραγματική τους θέση είναι εκεί.

Πιστεύουμε ότι και οι δυο ομάδες έχουν ποιότητα και εμπειρία για να μπορέσουν να πετύχουν στο στόχο τους.

Τα γκολ της σημερινής συνάντησης πέτυχαν οι, Λεάλ με κοντινό πλασέ στο 11΄, ο Σακλαμανάκης που μόλις είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι, με κεφαλιά στο 77΄ και στο 89΄ο Δημήτρης με ωραία εκτέλεση φάουλ έδωσε την νίκη στους «κιτρινόμαυρους».

Οι διαιτητές της συνάντησης :

Τσαγκαράκης, Μαρνέζος, Καντανολέων (Χανίων)

Για την ιστορία οι ομάδες αγωνίστηκαν…

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Στασθόγλου, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου (90’+2 Χαρίτος), Αμπντουραχμάνι (87’ Βρεττός) Μπουτσάκης (77’ Σακλαμάκης), Τριανταφύλλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Γκοτσούλιας, Κοιλιάρας (90’+2 Κολόκας), Μισέλ, Καϊμακαμούδης, Λεάλ (24’ λ.τρ. Βογιατζής), Πόι (77’ Κατσικοκέρης).

Spread the love