Στο τέλος έχασε το τρίποντο ο Πλατανιάς στη Δράμα

Προσπάθησε ο Πλατανιάς, το είχε, αλλά το έχασε στο τέλος από ένα αχρείαστο πέναλτι του Μάικιτς στο 83΄.
Σε ένα κακό γενικά παιχνίδι που έγινε στη Δράμα οι Χανιώτες κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 και όλα έδειχναν ότι θα επιστρέψουν στο νησί με το τρίποντο που θα τους έφερνε πολύ κοντά στην κορυφή και στο στόχο που έχουν βάλει από την αρχή της χρονιάς και θα πρέπει να αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.
Από την αντίπερα η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη, αφού είδε τον Πλατανιά να γυρίζει το 1-0 σε 1-2, αλλά λίγο πριν το φινάλε πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε ένα κακό πρώτο μέρος ο Κρουθ με σουτ άνοιξε το σκορ και έδειξε στην ομάδα του τον δρόμο προς τη νίκη.
Ωστόσο στην επανάληψη ήρθαν τα πάνω κάτω. Από εκτέλεση κόρνερ του Στέλιου Ποζατζίδη ο Καραγκούνης έφερε το ματς στα ίσια (59′) και πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπιανκόνι έγραψε το 1-2.

Τελικά, στο 83′, ο Μάικιτς μάρκαρε τον Σιώπη στην μεγάλη περιοχή, ο Μακρής εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Σιώπης, Ανδρέου (77’ Σαμπανίδης), Καψάλης, Κρουθ (89’ Λεμονής), Πατράλης, Μακρής, Μάρτινς (46’ Αυγενικού), Μπαϊκαρά, Δούμτσιος.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ρουσσάκης, Κόρτσταμ (24’ Στ. Ποζατζίδης), Ουές, Καραγκούνης, Μάικιτς, Παπανικολάου (74’ Πουρζιτίδης), Μποσέτι, Νίλι, Μπιανκόνι, Λουκίνας.

Spread the love