Στις καθυστερήσεις έκλεψε τον Βαθμό της ισοπαλίας ο Βόλος στο ΟΑΚΑ

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα δανεικά που λέει ο λαός μας. Την περασμένη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός έκλεψε στα «χασομέρια» τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Αυτή την φορά ήταν ο Μπαρτόλο του Βόλου που με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ανταπέδωσε το γκολ που είχε πετύχει ο Καρλίτο στο 56ο λεπτό του αγώνα για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο ίδιος παίχτης είχε αστοχήσει στο 55΄σε κτύπημα πέναλτι.

Έτσι για μια ακόμη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να «σπάσει» το… ρόδι, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με το Βόλο το ΟΑΚΑ, στη χειρότερη εκκίνηση όλων των εποχών για τους «πράσινους», που αγνοούν τη νίκη έπειτα από 5 αγώνες (3 ισοπαλίες, 2 ήττες).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαπέτρουτου Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Μπαλτάτου Συνδέσμου Αχαΐαςκαι τον Κολοσιώνητου Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Τζοβάρας του Συνδέσμου Φθιώτιδας και βοηθός ο Πάτρας του Συνδέσμου Μακεδονίας.
Κίτρινες: 41′ Φ. Σάντσες, 83′ Κουρμπέλης – 19′ Μπαριέντος, 50′ Τέκιο, 69′ Ζαγαρίτης, 72′ Κολόμπο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Φ. Σάντσες, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ (68′ Μολό), Καρλίτος (76′ Μπουζούκης), Μακέντα.
ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο (73′ λ. τρ. Νίνης), Φεράρι, Κολόμπο, Σ. Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος (77′ Μπαρτόλο), Γκουαροτσένα (90’+4 Ντεντάκης), Ουάρντα, Μαρτίνες (90’+4 Κιάκος), Δουβίκας.

Spread the love